Tento víkend ušetří klienti za nákupy s kartou MONETA Money Bank 15 %

Ještě výhodnější předvánoční nákupy než obvykle nabídne tento víkend MONETA Money Bank svým klientům, kteří mají její platební karty s logem věrnostního programu bene+. Ve dnech 24. a 25. listopadu mohou tito klienti během „Štědrého víkendu bene+“ v celkem tisícovce kamenných nebo internetových prodejen dvaceti oblíbených obchodníků ušetřit 15 % z utracené částky. Akce se týká rovněž bezkontaktních plateb provedených platební kartou v mobilním telefonu prostřednictvím Google Pay. Bene+ je největším bankovním věrnostním programem v České republice a za dosavadních deset let své existence ušetřil klientům přes 350 milionů korun. Provozovatelem bene+ je MONETA Money Bank, která je s milionem klientů čtvrtou největší bankou v zemi.

Do Štědrého víkendu bene+ pro držitele debetních a kreditních karet MONETA Money Bank se zapojili obchodníci napříč obory BENU Lékárna, Datart, Pet Center, CineStar, Luxor, POMPO, KIKA, CK Blue Style, HUSKY, DámeJídlo.cz, Květiny Flamengo, Marionnaud, ZOOT, SCANquilt, eiffel optic, ticketmaster, Corial, SAM 73, PR O- DOMA STAVEBNINY a The PUB. Akce se vztahuje také na platby kartou v e-shopech ZOOT, KIKA, BENU Lékárna, Datart, CineStar, HUSKY, SCANquilt, Marionnaud a ticketmaster.

„Pro výhodné nakupování během Štědrého víkendu bene+ mohou lidé vybírat z opravdu pestré nabídky oblíbených obchodů s celorepublikovou působností. Stačí zaplatit naší kreditní či debetní kartou s logem bene+ a my nejpozději do konce prosince vrátíme klientovi 15 % z nákupu na jeho kartu nebo běžný účet, a to až do výše 1 000 korun,“ uvedl Tomáš Fejfar, manažer MONETA Money Bank pro program bene+. Bližší informace naleznou lidé na stránkách www.beneplus.cz/vanoce.

Věrnostní program bene+ od MONETA Money Bank je automaticky zapnut majitelům kreditních karet bene+, MoneyCard Smart, MoneyCard Gold a kreditních karet VISA a držitelům jakékoli debetní karty k běžnému účtu, kromě platební karty Maestro vydané k účtu Dětský Genius. Za každou platbu kartou v partnerské síti klient získá odměnu. Odměna je dané procento ze zaplacené částky. Každý měsíc, zpětně a bez podmínek, banka připíše na běžný či karetní účet klienta odměnu ve formě reálných peněz.