Hypotéky v GE Money Bank levnější

GE Money Bank letos podruhé snížila úrokové sazby u svých hypoték. V případě pětileté fixace klesly pevné úrokové sazby až na 2,79 % (o 0,35 procentního bodu z 3,14 %). U variabilní hypotéky snížila banka úrokové sazby dokonce ještě agresivněji, u pětileté fixace klesla sazba o 0,40 procentního bodu na 2,49 % p.a. (z 2,89 %). Banka letos také zrušila poplatky u hypotečních úvěrů.

„Úrokové sazby u hypoték jsou nyní na historickém minimu. Pro pořízení vlastního domu či bytu je tak v současnosti ideální doba, výrazně totiž klesly také ceny nemovitostí. Hypotéky u GE Money Bank jsou navíc bez poplatků, což jejich atraktivitu ještě zvyšuje,“ říká Radek Ženka, manažer spotřebitelských a hypotečních úvěrů GE Money Bank. „Klientům se snažíme vyjít vstříc, a proto jsme přišli s novým produktem, tzv. Offsetovou hypotékou, která umožňuje snížit splátky podle zůstatku klienta na běžném účtu,“ dodává Radek Ženka.

Offsetová hypotéka - čím více na účtu, tím menší splátky
Klientům, kteří zvolí Offsetovou hypotéku, se úroky počítají pouze z rozdílu mezi výší hypotéky a zůstatkem na běžném účtu. Zákazníci mají na výběr mezi snížením měsíčních splátek a zkrácením doby splatnosti úvěru. Zvolenou variantu mohou měnit každý měsíc, a to na pobočce nebo online prostřednictvím Internet Banky. Výše splátky se pravidelně aktualizuje podle průměrného zůstatku na běžném účtu klienta za poslední měsíc a dle aktuální jistiny úvěru. Finanční prostředky na účtu přitom zůstávají zákazníkům volně k dispozici bez jakéhokoliv omezení.

Hypotéky u GE Money Bank až na 30 let
Hypoteční úvěr bez poplatku lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 80 % hodnoty nemovitosti. Délka splácení záleží jen na klientovi a je možné ji rozvrhnout na 5 až 30 let. Úrokovou sazbu lze u standardní Hypotéky zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. V případě Variabilní hypotéky se pohyblivá část úrokové sazby obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb. Výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky.

Banka ke všem hypotékám nabízí také pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet. K hypotéce mohou klienti získat navíc i zcela bezúčelový úvěr ve výši až 900 000 Kč například na vybavení domácnosti.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.gemoney.cz/hypoteky.

Pavel Zúbek,
tiskový mluvčí GE Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Pavel Zúbek, mobil: +420 725 420 107, tel.: +420 224 442 120, e-mail: pavel.zubek@ge.com