GE Money Bank nabízí termínované revolvingové vklady také v EUR a USD

Od 16. dubna mohou klienti GE Money Bank využít nabídky termínovaných revolvingových vkladů v cizích měnách (USD a EUR). Podmínkou poskytnutí je minimální vklad ve výši 1500 EUR nebo USD a vedení běžného účtu v měně revolvingového vkladu. Nové revolvingové vklady nabízí GE Money Bank jak fyzickým osobám nepodnikatelům, tak podnikatelům a právnickým osobám. Zřízení a vedení vkladu je zdarma.
„Termínované revolvingové vklady v cizích měnách jsme se rozhodli zavést, protože jsme zaznamenali zvýšenou poptávku ze strany klientů. V současnosti nabízí GE Money Bank pro tyto vklady nejvýhodnější úrokové sazby na trhu,“ řekla Andrea Košalová, produkt manažerka termínovaných vkladů GE Money Bank. „Předností termínovaných revolvingových vkladů u GE Money Bank je nejenom výhodné úročení uložených peněz, ale také jednoduché a bezplatné vyřízení. Klient neplatí za zřízení a vedení revolvingového účtu ani za účetní položky,“ dodala Andrea Košalová.

Nové termínované revolvingové vklady v cizích měnách je možné založit na pobočce, kde má klient veden běžný účet, a od května také nově prostřednictvím homebankingové aplikace BankKlient. Vše tak klient muže vyřídit z pohodlí svého domova. Minimální výše vkladu je 1500 EUR nebo USD. Klient si může nechat automaticky převádět prostředky z vkladu na běžný účet či spořící účet i opačně z běžného či spořícího účtu na vklad (vždy v den prodloužení vkladu).

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank