GE Money Bank nabízí půjčky online, schvalování probíhá do 30 vteřin

Zájemci o půjčku mohou u GE Money Bank nově požádat o schválení online. Tato inovace ušetří klientům čas, k vyřízení žádosti stačí pět minut, přičemž samotné schvalování trvá jen 30 vteřin. Klienti, kterým banka žádost o půjčku online schválí, získají závaznou nabídku a v bance už jen podepíšou smlouvu.

Díky online vyplňování je schvalovací proces jednoduchý a rychlý. K online žádosti o úvěr se zájemce dostane snadno po vstupu na web GE Money Bank www.gemoney.cz. Během vyplňování žádosti může využít online chat, kde mu odborníci v případě jakéhokoliv dotazu poradí.

Na začátku si žadatel v úvěrové kalkulačce nastaví požadovanou výši půjčky, dobu splácení a typ pojištění. Poté ho čekají čtyři jednoduché kroky, které zaberou pouhých pět minut času. Vyplňování formuláře online je o to snadnější, že zákazníkovi s některými údaji jako je např. trvalá adresa nebo údaje o zaměstnavateli pomáhá tzv. našeptávač, který na základě prvních slov zbytek údajů sám vyplní.

Zájemce o půjčku následně zadá své aktuální kontaktní údaje a osobní data. Následuje vypsání údajů o zaměstnavateli a v posledním kroku uvede žadatel informace o příjmech a výdajích domácnosti. Po vyplnění všech čtyř částí formuláře už zbývá jen 30 vteřin, během kterých banka úvěr potvrdí.

„GE Money Bank, jako druhý největší poskytovatel bankovních spotřebitelských půjček na trhu, zaznamenává v posledních měsících zvýšený zájem o úvěry. Od začátku letošního roku si klienti půjčili již více než 8 miliard korun. Zájem o půjčky roste i díky novince z počátku letošního roku, revolvingové půjčce Expres Plus, která je prvním spotřebitelským splátkovým úvěrem s rezervou na českém bankovním trhu a umožňuje klientům si kdykoliv opakovaně půjčit,“ říká Tomáš Kostrhoun, manažer spotřebitelských úvěrů a hypoték GE Money Bank. „Nyní vycházíme klientům ještě více vstříc a nabízíme možnost schválení Expres půjčky online, které trvá pouhých 30 vteřin,“ doplňuje Pavel Jareš, projektový manažer GE Money Bank.

Jakmile je elektronicky vyplněná žádost o úvěr schválená, stačí, aby klient navštívil jakoukoliv pobočku banky, kde podepíše předpřipravenou smlouvu a do 5 minut od podpisu má peníze k dispozici na účtu. GE Money Bank navíc umožňuje zjednodušené vyřízení půjček do 50 000 Kč. Zřízení Expres půjčky online je bez poplatku za poskytnutí úvěru.

Expres půjčka

Zájemci o Expres půjčku si mohou obecně půjčit 20 000 až 800 000 Kč, online lze zažádat o částky do 300 000 Kč. Peníze mají k dispozici na běžném účtu do 5 minut od podpisu smlouvy. Dobu splácení je možné standardně rozvrhnout v délce 24 až 120 měsíců, v závislosti na výši úvěru, finanční situaci a preferencích. Pro případ plné pracovní neschopnosti, ztráty zaměstnání nebo invalidity III. stupně si mohou klienti uzavřít výhodné pojištění.

Splácení Expres půjčky probíhá pravidelně přímo z běžného účtu vedeného u GE Money Bank. Výše splátky je neměnná po celou dobu splácení. Datum splátky si můžou klienti stanovit sami a v průběhu splácení jej můžou i změnit. Půjčku lze kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně.

Reprezentativní příklad:

Výše úvěru 125 000 Kč, 72 splátek, měsíční splátka 2 437 Kč, roční úroková sazba 11,9 %, poplatek za poskytnutí úvěru 1 295 Kč. RPSN 13,0 %, celková částka splatná spotřebitelem 176 779 Kč. U částek vyšších než 300 000 Kč musí být doložen souhlas manžela/ky. U částek vyšších než 500 000 Kč musí být v žádosti uveden spolužadatel, a to manžel/ka nebo jiná osoba. Na sjednání smlouvy o úvěru Expres není právní nárok. Tato nabídka není závazná.

Milada Franek,

tisková mluvčí GE Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Milada Franek, mobil: +420 606 661 304, tel.: +420 224 446 011, e-mail: milada.franek@ge.com

Lucie Policarová, mobil +420 724 557 221, tel: +420 224 442 389, e-mail: lucie.policarova@ge.com

nebo Servis pro media na www.gemoney.cz.