Zájem o věrnostní Program plus od GE Money Auto roste o více než 30 % ročně

26. 2. 2008
MONETA Auto
Společnost GE Money Auto, která financuje nejvíce vozů v České republice, v rámci svého věrnostního Programu plus uzavřela v loňském roce 1491 nových smluv za 318 milionů korun. To je meziročně o třetinu více z hlediska počtu i objemu. Program plus, do něhož jsou automaticky zařazeni klienti GE Money Auto s dobrou platební morálkou, nabízí řadu výhod, například výrazné cenové zvýhodnění při financování dalšího vozu nebo CCS kartu v hodnotě 2000 korun. V loňském roce získal prestižní ocenění Zlatá koruna jako nejlepší produkt v kategorii leasing.

GE Money Auto je známá řadou bonusů, které nabízí svým zákazníkům. Vloni například k financování auta s úspěchem nabízela DVD přehrávače či navigace. „Odměňujeme nejenom nové klienty, ale snažíme se vždy něco navíc nabízet i těm, kteří s námi mají již uzavřenou smlouvu a chtěli by si pořídit další automobil,“ řekl Jan Hrubý, marketingový ředitel GE Money Auto, a dodal: „O tom, že to je správná cesta, vypovídají velmi příznivé výsledky našeho věrnostního Programu plus, který oceňují nejen naši zákazníci, ale i odborníci.“

Současní zákazníci GE Money Auto, kteří splátky hradili řádně a včas, obdrží 3 měsíce před koncem leasingové či úvěrové smlouvy dopis s Věrnostním certifikátem platným 24 měsíců. Ten jim při financování dalšího vozu prostřednictvím GE Money Auto zajišťuje znatelné cenové zvýhodnění, jednodušší vyřízení administrativy (k uzavření smlouvy stačí jen certifikát a jeden doklad totožnosti), zvýhodnění při schvalování a CCS kartu v hodnotě 2000 korun.

GE Money Auto se specializuje na financování nových a ojetých automobilů a nabízí jak účelové spotřebitelské úvěry (autoCREDIT, motoCREDIT), tak leasingové produkty. V roce 2007 poskytla finance na nákup 38 489 automobilů v celkové pořizovací ceně 8,7 miliardy korun, což je o 17 % větší částka než v předchozím roce. Své služby poskytuje v široké síti více než 2000 spolupracujících provozoven po celé České republice.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Auto

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5