V roce 2006 ušetřili klienti GE Money Auto více než 5,7 milionu korun

V období od ledna do prosince 2006 ušetřili klienti společnosti GE Money Auto, prostřednictvím karty Benzin Plus více než 5,7 milionu korun. Od roku 2005, kdy GE Money Auto začala slevovou kartu na čerpání pohonných hmot nabízet, dosáhla částka ušetřených finančních prostředků téměř 8,5 milionu Kč.

GE Money Auto ušetřila v loňském roce svým zákazníkům prostřednictvím slevové karty Benzin Plus více než 5,7milionu korun. Při téměř 339 000 transakcích načerpali její zákazníci téměř 8,1 milionů litru pohonných hmot. Od ledna 2005, kdy kartu GE Money Auto nabízí, se celková ušetřená částka vyšplhala na téměř 8,5 milionu Kč. Karta Benzin Plus umožňuje se slevou čerpat pohonné hmoty u čerpacích stanic Benzina a Paramo – zákazník uspoří z každého načerpaného litru pohonných hmot 0,80 Kč.

„Nejvíce využívali slevovou kartu naši klienti v srpnu, září a v prosinci. V těchto měsících přesáhla uspořená částka 600 000 korun. Naopak nejméně čerpali pohonné hmoty na začátku roku, v lednu a únoru 2006, kdy nedosáhla celková sleva ani hranice 300 000 korun,“ uvedl Petr Šaštinský, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto.

GE Money Auto nabízí svým zákazníkům mnoho dalších výhod. Za pouhou jednu korunu mohou dále například získat mechanické zabezpečovací zařízení Construct a Defend Lock nebo v rámci věrnostního Programu Plus využít výrazné cenové zvýhodnění při financování dalšího vozu a zjednodušený schvalovací proces. Navíc obdrží CCS kartu nabitou na hodnotu 2000 Kč. Mezi další služby, které společnost GE Money Auto svým klientům poskytuje, patří pojištění autoPROTECT. To zajišťuje krytí rozdílu mezi pořizovací cenou vozidla a časovou cenou, již stanovuje pojišťovna v okamžiku pojistné události.

Společnost GE Money Auto získala ve 4. ročníku soutěže Zlatý Měšec 2006 v kategorii Leasingová společnost 3. místo. O jejím medailovém umístění rozhodli hlasováním čtenáři finančního serveru Měšec.cz.

Eva Chaloupková,tisková mluvčí GE Money Auto