V kampani MONETA Money Bank na podporu Expres půjčky doplňuje kocoura čuník

MONETA Money Bank spustila kampaň na podporu Expres půjčky s výhodnou garantovanou úrokovou sazbou 6,9 % p.a. pro úvěry nad 200 000 Kč. Garancí úrokové sazby a sdělením „S půjčkou od MONETY víte, na čem jste“ společnost pokračuje v cestě stát se šampionem mezi bankami ve financování domácností. Kampaň, ve které se vedle známé dvojky kocoura s veterinářem premiérově představuje nečekaně přerostlý čuník, běží v médiích od 2. října.

Kocourovi s veterinářem tentokrát sekunduje původně drobné prasátko „kabelkové“ velikosti, které nečekaně vyrostlo.„Metaforou přerostlého čuníka a jeho zklamané majitelky chceme v novém spotu ujistit stávající i potenciální zákazníky, že u nás mají jistotu, že to, co slíbíme, skutečně platí,“ říká Jan Müller, marketingový ředitel MONETA Money Bank, a dodává: „Transparentností a cenovou výhodností našich úvěrových produktů potvrzujeme roli banky coby spolehlivého partnera pro financování domácností.“

Marketingová kampaň běží od začátku října na stanicích skupiny TV Prima, v online a sociálních médiích a také v síti multikin CineStar. Spot režíroval Dan Růžička a za produkcí stojí AdWood. Kreativu kampaně připravila agentura Labstore.

Jakub Švestka

tiskový mluvčí MONETA Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Jakub Švestka
mob.: +420 702 209 386, tel.: +420 224 442 897, e-mail: jakub.svestka@moneta.cz

Lenka Míčková
mob.: +420 731 613 622, tel.: +420 224 442 124, e-mail: lenka.mickova@moneta.cz

nebo Servis pro média na media@moneta.cz a www.moneta.cz.