Úvěry Expres Business za výrazně výhodnějších podmínek

GE Money Bank se rozhodla vyjít podnikatelům-živnostníkům vstříc a snížila úrokové sazby u úvěrů Expres Business. Současně došlo k prodloužení maximální doby splatnosti z 60 až na 84 měsíců. Klient si tak může nastavit nízké měsíční splátky, které nezatíží firemní ani rodinný rozpočet.. Neúčelové úvěry Expres Business poskytuje GE Money Bank až do výše 1 milionu Kč nezajištěné. Finanční prostředky má klient na svém účtu k dispozici do druhého dne. Vyřízení a schválení úvěru Expres Business je zcela zdarma.
„Úvěr Expres Business je nyní ještě dostupnější. Kromě snížení úrokových sazeb mohou živnostníci nově využít prodloužené doby splatnosti až na 84 měsíců. Reagujeme na potřeby klientů, protože s ohledem na cash-flow firmy řada zájemců o půjčku preferuje co nejnižší měsíční zatížení“ řekla Petra Michalská, manažerka produktů pro podnikatele. „Klienti na půjčce Expres Business také oceňují snadnost a rychlost vyřízení. Do 20 minut banka klientovi sdělí, kolik si může půjčit a do druhého dne má již peníze k dispozici na svém účtu. Žadateli stačí přinést daňové přiznání, občanský průkaz a doklad o podnikání,“ dodala Petra Michalská.

V rámci úvěrů Expres Business nyní GE Money Bank živnostníkům nabízí výrazně lepší úrokové sazby. Podle výše úvěru se základní úroková sazba pohybuje v rozmezí 8,9% - 11,9% ročně.

Změna úrokových sazeb není jedinou novinkou v rámci nabídky úvěrů Expres Business. Maximální možná doba splatnosti úvěru se zvyšuje z dosavadních 60 měsíců na 84 měsíců. Kromě předčasného splacení úvěru GE Money Bank také podnikatelům nově nabízí možnost jednorázové mimořádné splátky. S ohledem na klesající počet pevných telefonních linek se banka u živnostníků s dvouletou historií podnikání rozhodla zrušit povinnost dokládat pevnou telefonní linku při schvalování půjčky. Zájemcům z řad živnostníků nyní stačí předložit mobilní telefon s platnou paušální smlouvou.

GE Money Bank nabízí úvěr Expres Business fyzickým osobám-podnikatelům a právnickým osobám (v.o.s. a s.r.o.). Jde o neúčelový úvěr, takže podnikatelé nedokládají záměr financování. Klient se dozví předběžné rozhodnutí o schválení úvěrů do několika minut od podání žádosti a peníze jsou mu připsány na účet nejpozději do druhého dne od podpisu smlouvy. Podání žádosti o Expres Business i jeho zpracování je zdarma. O Expres Business mohou podnikatelé a firmy požádat nejen na obchodních místech GEMB, ale i prostřednictvím internetových stránek www.geuver.cz.

GE Money Bank poskytuje Expres Business v objemu 40 000 až 1 000 000 Kč. Výhodou je, že fyzické osoby-podnikatelé u úvěru do 200 000 Kč nemusí bance poskytnout žádné jištění (u úvěrů nad 200 tisíc je jako ručení akceptována směnka, právnické osoby ji předkládají vždy). Žadatelé tedy nepotřebují k zajištění shánět např. ručitele, nemovitost nebo jiný movitý majetek. Dobu splatnosti si mohou podnikatelé zvolit od 24 do 84 měsíců.

Pro žadatele je důležité i to, že výše měsíční splátky je po celou dobu splácení fixní - mají tedy vždy platby spojené s úvěrem pod kontrolou. GE Money Bank postačí, když žadatel o úvěr předloží jedno nebo dvě daňová přiznání (dle volby žadatele a požadované výše úvěru). Expres Business je tedy dostupný i pro začínající podnikatele s pouze jednoletou historií. U specifických profesí (lékaři, zubaři, veterináři, advokáti a notáři) GE Money Bank financuje i klienty, kteří teprve s podnikáním začínají a nemají k dispozici žádná daňový přiznání. I tito klienti získají úvěry do výše 1 000 000Kč.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank