Unikátní bankomat GE Money Bank na sjezdovce v Janských Lázních

31. 1. 2010
MONETA Money Bank

Lyžaři a snowboardisté v Janských Lázních mohou během letošní zimní sezóny využívat služeb bankomatu GE Money Bank umístěného speciálně pro ně přímo ve vestibulu lanovky na Černou horu. Bankomat nabízí standardní finanční služby a je vybaven všemi potřebnými bezpečnostními prvky. Veřejnosti je dostupný každý den mezi 8 a 18 hodinou. S provozem bankomatu v Janských Lázních počítá banka minimálně do konce března.

„Nový koncept účelových bankomatů představuje pro GE Money Bank významný posun ve flexibilitě nabídky finančních služeb. Výhodou těchto bankomatů je možnost jejich umístění na určité časové období v místech, kde se předpokládá vysoká jednorázová poptávka po výběrech hotovosti, jako jsou například lyžařské areály, hudební koncerty a jiné kulturní akce.,“ říká Alice Škývarová, manažerka bankomatové sítě GE Money Bank.

První možnost setkat se s novým konceptem účelových bankomatů GE Money Bank měli klienti na golfové PGA tour v Čeladné na přelomu července a srpna 2009. O výběru vhodné lokality pro umístění bankomatu rozhoduje sezónnost návštěv daného místa. Bankomat je připojen bezdrátově, což umožňuje snadnou manipulaci a fungování na dočasném stanovišti. Klientům nabízí všechny funkce jako bankomat standardně umístěný.

Bankomaty GE Money Bank slouží nejen pro výběr hotovosti, ale nabízí další služby:
· Informace o expiraci platební karty - včas se dozvíte o blížícím se konci platnosti vaší platební karty
· Možnost změny PINu ke kartě a zadávání příkazů k úhraděna všech bankomatech GE Money Bank
· Zjišťování zůstatku - kdykoli se můžete podívat na váš zůstatekna běžném účtu, na GE MoneyCard a OK kartě.
· Zdarma služba Infolimit - jednoduše víte, kolik si můžete půjčit a o půjčku si požádat
Služba Infolimit na bankomatech je určena pro klienty GE Money Bank, GE Money Multiservis a klienty ostatních bank.
Markéta Dvořáčková
tisková mluvčí GE Money Bank

GE

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5