U GE Money Bank jsou nové hypotéky bez poplatků

GE Money Bank ruší poplatky u hypoték. Od 18. března banka u nových hypotečních úvěrů neúčtuje poplatek za zpracování a vedení úvěrového účtu ani za odhad ceny nemovitosti včetně stažení listu vlastnictví a výpisu z katastrální mapy. Klienti mohou zdarma využít také částečné mimořádné splátky i mimo termín změny úrokové sazby. Nabídka platí pro všechny účelové i neúčelové hypotéky bez ohledu na délku fixace.

„Novou hypotéku získají zákazníci bez poplatků a navíc ušetří spoustu času, který by jinak strávili vyřizováním odhadu nemovitosti a souvisejícími dokumenty. Hypoteční úvěr ,all-inclusive‘ mohou získat i stávající klienti při otočce fixace úrokové sazby,“ říká Eva Balšánová, produktová manažerka hypotečních úvěrů GE Money Bank a dodává: „K pořízení vlastního bydlení je ideální doba. Snížili jsme úrokové sazby našich hypoték, které nyní začínají již na 2,29 % a koupi nového domu nebo bytu nahrává i situace na realitním trhu, ceny nemovitostí stále klesají.“

Hypoteční úvěr bez poplatku lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 80 % hodnoty nemovitosti. Délka splácení záleží jen na klientovi a je možné ji rozvrhnout na 5 až 30 let. Úrokovou sazbu lze u standardní Hypotéky zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. V případě Variabilní hypotéky se pohyblivá část úrokové sazby obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb. Výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky.

Banka k hypotéce nabízí rovněž pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet. K hypotéce mohou získat navíc i zcela bezúčelový úvěr ve výši až 900 000 Kč například na vybavení domácnosti. Více informací naleznete na internetových stránkách www.gemoney.cz/hypoteky.

Pavel Zúbek,
tiskový mluvčí GE Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Pavel Zúbek, mobil: +420 725 420 107, tel.: +420 224 442 120, e-mail: pavel.zubek@ge.com