Tomáš Kučera novým obchodním ředitelem GE Money Auto

Novým obchodním ředitelem leasingové společnosti GE Money Auto, která v loňském roce financovala koncovým zákazníkům nejvíce automobilů na českém trhu, se stal Tomáš Kučera.

Tomáš Kučera bude zodpovídat za regionální obchodní síť. Jeho hlavním úkolem bude dále posilovat pozici GE Money Auto na trhu financování nových i ojetých automobilů v České republice,“ uvedl Milan Beutl, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto.

Tomáš vystudoval Fakultu strojní na ČVUT v Praze a Fakultu soudního inženýrství na VUT v Brně. Do GE Money Auto nastoupil v roce 2000 jako vedoucí týmu zajišťujícího financování nákladních vozidel. Další zkušenosti získal jako manažer řízení a kontroly kvality financovaného zboží a šéf týmu pro vymáhání pohledávek a správu celého produktového portfolia v České republice a na Slovensku.

Tomášovi je 40 let a má jedenáctiměsíčního syna Jonáše. Je soudním znalcem pro oceňování motorových vozidel. Jeho zálibami jsou squash, cyklistika, lyžování, turistika a cestování.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Auto