Termínované vklady u GE Money Bank nyní s nejvyšším úročením na trhu

GE Money Bank zvyšuje úrokové sazby u termínovaných vkladů a Účtu pravidelného spoření. Jako první na českém trhu nabízí termínované vklady s ročním výnosem až 4 % a Účet pravidelného spoření se sazbou 3,4 %. V porovnání s ostatními hlavními bankami se v současnosti jedná o nejvyšší úročení v ČR. Klienti mohou navíc volit ze široké škály doby trvání spoření. Všechny vklady u GE Money Bank jsou ze zákona pojištěné.

„Nabízíme klientům možnost zcela bezpečného uložení peněz se zaručeným výnosem,“ říká Václav Straka, manažer depozit a platebních karet GE Money Bank. „Pro zájemce o porovnání zhodnocení peněz u jednotlivých bank jsme na našich internetových stránkách připravili jednoduchou srovnávací tabulku,“ dodává Václav Straka.

Klienti GE Money Bank také mohou využít nabídky termínovaných vkladů v cizích měnách (USD a EUR). Podmínkou je minimální vklad ve výši 1500 EUR nebo USD pro revolvingové, resp. 3000 EUR nebo USD pro jednorázové termínované vklady a vedení běžného účtu v měně termínovaného vkladu.

Termínované vklady nabízí GE Money Bank jak fyzickým osobám nepodnikatelům, tak i podnikatelům a právnickým osobám.

Srovnání výnosnosti termínovaných vkladů na českém trhu: www.gemoney.cz/documents/20143/4506177/srovnani-vynosnosti-terminovanych-vkladu.pdf/4f398c36-8a60-0b18-014d-981b3b03c2d1

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank