Společnost GE Money Auto ušetřila klientům v letošním roce téměř 3,4 milionu korun

Od ledna do srpna letošního roku ušetřili klienti společnosti GE Money Auto, která v loňském roce financovala koncovým zákazníkům nejvíce automobilů na českém trhu, prostřednictvím karty Benzin Plus téměř 3,4 milionu korun. Od ledna 2005, kdy GE Money Auto začala slevovou kartu na čerpání pohonných hmot nabízet, překročila ušetřená částka hranici 6,4 milionu Kč.

GE Money Auto ušetřila od ledna do srpna letošního roku svým zákazníkům prostřednictvím slevové karty Benzin Plus téměř 3,4 milionu korun. Při více než 210 000 transakcích načerpali její zákazníci téměř 4,9 milionů litru pohonných hmot. Od ledna 2005, kdy kartu GE Money Auto nabízí, se celková ušetřená suma vyšplhala na více než 6,4 milionu Kč. Letošním rekordním měsícem ve využívání karty Benzin Plus byl srpen. V tomto měsíci použili zákazníci kartu při celkem 38 160 transakcích, načerpali téměř 878 000 litrů pohonných hmot a ušetřili více než 643 000 Kč.

Karta Benzin Plus je jedním z mnoha benefitů, které GE Money Auto svým klientům nabízí. Umožňuje se slevou čerpat pohonné hmoty u čerpacích stanic Benzina a Paramo. U karet vydávaných do ledna letošního roku mohli její držitelé získat slevu 2,2 % z celkové částky, což bylo v průměru 0,65 Kč na litr pohonných hmot. Od února 2006 je úspora při využívání karty ještě vyšší - z ceny každého litru načerpané nafty či benzinu je klientovi odečtena částka 0,80 korun.

„Kromě rychlých, snadných, flexibilních a dostupných finančních služeb je naším cílem poskytovat klientům vždy i něco navíc. V případě karty Benzin Plus je to nezanedbatelná finanční úspora při čerpání pohonných hmot. V současné době, kdy se cena nafty a benzinu pohybuje kolem hranice 30 korun, takový benefit ocení každý řidič,“
uvedl Petr Šaštinský, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto.

Zákazníci GE Money Auto mohou kromě karty Benzin Plus dále za pouhou jednu korunu získat mechanické zabezpečovací zařízení Construct nebo v rámci věrnostního Programu Plus využít výrazné cenové zvýhodnění při financování dalšího vozu a zjednodušený schvalovací proces. Navíc obdrží CCS kartu nabitou na hodnotu 2000 Kč. Mezi další služby, které GE Money Auto svým klientům poskytuje, patří pojištění autoPROTECT. To zajišťuje krytí rozdílu mezi pořizovací cenou vozidla a časovou cenou, již stanovuje pojišťovna v okamžiku pojistné události.

V rámci tradiční podzimní kampaně GE Money Auto získají zákazníci, kteří budou od 11. září do 31. prosince letošního roku financovat svůj vůz prostřednictvím finančních produktů GE Money Auto, satelitní navigační přístroj GARMIN STREET Pilot c510. Přístroj obsahuje vedle podrobných map České republiky hlasovou a vizuální navigaci s plnou lokalizací v českém jazyce, denní a noční režim displeje s možností automatického přepnutí nebo velice jednoduché USB připojení k počítači.

Produkty společnosti GE Money Auto ocenili finanční odborníci a publicisté v soutěži Zlatá koruna. Její produkt „Leasing s nízkou měsíční splátkou“ získal letos ocenění Bronzová koruna
v kategorii leasingu. GE Money Auto v této soutěži získala ocenění pro své produkty již po čtvrté za sebou.

Společnost GE Money Auto profinancovala v roce 2005 v České republice nejvíce vozů koncovým uživatelům - celkem 38 876 automobilů v souhrnné hodnotě 7,150 miliardy korun.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Auto