Splátka od 1500 Kč měsíčně zaznamenala úspěch a GE Capital Leasing ji prodlužuje...

GE Capital Leasing nabízí od září loňského roku možnost koupě ojetého vozu s velmi nízkou splátkou – od 1500 Kč měsíčně. Nabídka, která měla původně trvat do konce roku 2003, zaznamenala výrazný úspěch, a proto ji GE Capital Leasing prodlužuje až do konce března 2004. V rámci výhodné nabídky si ojetý vůz koupilo více než 10 tisíc zákazníků a celková pořizovací cena bez DPH přesáhla 1,2 miliardy Kč.

Zákazníci GE Capital Leasing si mohou pořídit ojetý automobil prostřednictvím leasingu nebo účelového úvěru autoCREDIT se splátkou od 1500 Kč měsíčně. Ke každé uzavřené smlouvě navíc obdrží bonus ve formě CCS karty na nákup pohonných hmot v hodnotě 2000 Kč.

„Nabídkou na koupi ojetého vozu se splátkou od 1500 Kč měsíčně jsme vyšli vstříc potřebám klientů, kteří by si rádi koupili automobil, ale nechtějí vysokými splátkami zbytečně zatížit rodinný rozpočet. Proto nabízíme možnost pořízení vozu se splátkou od 1500 Kč měsíčně. Koupě automobilu se tak stává dostupnou skutečně pro každého,“ uvedl Petr Šaštinský, generální ředitel GE Capital Leasing. „O úspěchu akce svědčí to, že se prodloužila doba splácení při pořízení vozu prostřednictvím účelového úvěru autoCREDIT. Zákazníci automobil splácejí průměrně 50 měsíců oproti 45 v době před uvedením této nabídky,“ dodal Petr Šaštinský.

„Nabídka na pořízení vozu s měsíční splátkou od 1500 Kč byla jedinečná i v tom, že společnost GE Capital Leasing poprvé v historii spojila nový produkt s televizní kampaní. Novým poznávacím znamením GE Capital Leasing se tak stala bublina autíčka na červeném podkladu,“ řekl Jan Hrubý, marketingový ředitel GE Capital Leasing. Nejčastějšími zákazníky, kteří využívají možnosti nízkých splátek, jsou muži ve věku 45 – 55 let s příjmem kolem 15 000 Kč.

Zákazník si v rámci nabídky splátek od 1500 Kč měsíčně může podle svých finančních možností zvolit režim splácení, který mu nejlépe vyhovuje. Může se tedy rozhodnout, zda si vybere nízkou splátku a delší časové období nebo jestli mu více vyhovuje vyšší splátka po kratší dobu.

O flexibilitě nabídky svědčí i to, že pokud si zákazník pořídí vůz prostřednictvím leasingu, akontace se může pohybovat od 10 %. Pokud zákazník zvolí účelový úvěr autoCREDIT, může akontace činit dokonce nula procent. Dobu splácení si může zákazník zvolit od 24 do 72 měsíců.

Zákazníci si mohou ojetý vůz se splátkou od 1500 Kč měsíčně pořídit v široké síti partnerů GE Capital Leasing, kteráv současnosti čítá více než 1000 partnerů – autosalonů a autobazarů.

Vyřízení smlouvy o nákupu ojetého vozu na leasing nebo úvěr je otázkou několika minut. Ani k uzavření úvěrové smlouvy není požadován ručitel, a pokud je vozidlo přímo v autobazaru, může s ním klient odjet do 30 minut.

Klienti společnosti GE Capital Leasing si mohou výhodně pojistit svou schopnost splácet, takže je nezaskočí žádné nepředvídatelné události. V rámci akce „Splátka od 1500 Kč měsíčně“ získávají klienti také možnost pořídit si výhodné povinné ručení a havarijní pojištění na zakoupený automobil.

Eva Chaloupková, manažerka externí komunikace GE Capital Leasing