S úvěrem autoCREDIT od GE Money Auto 50% sleva na pojištění čelního skla

S poškozením čelního skla se podle zjištění GE Money Auto setkalo již téměř 70 % řidičů. Více než polovina z nich musela prasklé sklo řešit v posledních 2 letech. GE Money Auto proto nyní ke každému úvěru autoCREDIT nabízí 50% slevu na pojištění čelního skla. Stačí, aby si řidiči k financovanému vozu sjednali také povinné ručení. Nabídka platí pro všechny úvěrové smlouvy, sjednané od 1. 4. do 30. 6. 2013 a vztahuje se jak na nové, tak i ojeté vozy.

„Zavinění praskliny na skle jiným řidičem se těžko prokazuje a bez uzavřeného pojištění si náklady na výměnu skla musejí řidiči většinou zaplatit sami. Naše anketa potvrdila, že nejčastěji může za poškození skla kamínek, který vylétnul od kola nebo z korby nákladního auta, uvedlo to 30 % řidičů. Ve 22 % případů poškodil čelní sklo kamínek od kola projíždějícího osobního auta. Dalších 28 % motoristů navíc vůbec neví, co jim prasklinu na skle způsobilo,“ říká Jan Kemza, marketingový manažer GE Money Auto. „Proto našim klientům k úvěru autoCREDIT nabízíme připojištění čelního skla s 50% slevou,“ dodává Jan Kemza.

Podle výzkumu GE Money Auto mělo poškozené čelní sklo již 7 z 10 českých řidičů. Vůbec nejčastěji se to stává motoristům z Plzeňského kraje (80 % řidičů z regionu). Často se s prasklým sklem setkali také řidiči z Královéhradeckého, Ústeckého a Jihomoravského kraje (shodně 78 %). Poškození čelního skla je běžné také v Praze (72 %).

Řidiči, vzhledem k vysokým nákladům na výměnu, drobné poškození čelního skla často neřeší. Praskliny se postupně rozšiřují a mohou ohrožovat provoz auta i bezpečnost posádky. Díky 50% slevě, kterou GE Money Auto řidičům poskytuje, již s výměnou čelního skla nemusí váhat. K pojištění čelního skla není nutné uzavírat havarijní pojištění. Motoristům stačí povinné ručení u České pojišťovny, Kooperativa pojišťovny nebo pojišťovny Uniqa, které uzavírají v rámci úvěrové smlouvy autoCREDIT přímo u prodejce vozu.

Jak získat úvěr autoCREDIT
Úvěry autoCREDIT od GE Money Auto na nové i ojeté vozy jsou určeny pro fyzické osoby, podnikatele i firmy. Minimální výše úvěru je 25 tisíc korun. Žádost o úvěr lze vyřídit na počkání přímo u prodejce vozu. Délka splácení úvěru je 6 - 84 měsíců, záleží také na stáří vozidla. Pro sjednání úvěru u ojetých vozů do 150 tisíc Kč není povinné uzavírat havarijní pojištění.

Více informací o úvěru autoCREDIT od GE Money Auto naleznete na webu gemoneyauto.cz.

Pavel Zúbek,
tiskový mluvčí GE Money Auto

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Pavel Zúbek, mobil: +420 725 420 107, tel.: +420 224 442 120, e-mail: pavel.zubek@ge.com