S provozním financováním od MONETA Money Bank získají podnikatelé finanční rezervu až 1,5 milionu korun

25. 9. 2016
MONETA Money Bank

MONETA Money Bank nabízí kontokorent, který mohou získat zkušení, ale i začínající podnikatelé a živnostníci. Zájemci o finanční rezervu si mohou vybrat ze dvou variant podle svých preferencí. Pro začínající podnikatele má banka připravenu finanční rezervu do 50 000 Kč a pro ostatní až 1,5 milionu korun. O schválení výše podnikatelského kontokorentu se zájemce dozví do 24 hodin. Úvěr navíc získá bez poplatku za žádost a za poskytnutí.

„V poslední době roste zájem malých podnikatelů o flexibilní financování. Pokud získají novou zakázku, potřebují na ní hned pracovat a nepotřebují ztrácet čas běháním po bankách a žádáním o úvěr. Naše nabídka provozního financování jim má usnadnit podnikání a sloužit především jako finanční rezerva pro případ nečekaných výdajů. U kontokorentu platí úroky pouze z čerpané částky, nikoliv z celého úvěrového rámce. Úvěry navíc mohou kdykoliv splatit,“ říká ředitel komerčního bankovnictví MONETA Money Bank Jan Novotný.

Banka nabízí zájemcům o kontokorentní úvěr dvě možnosti. Provozní financování typu MiniFlexi Business mohou využít ti, kteří mají zájem o nižší finanční rezervu ve výši 10 000 Kč až 50 000 Kč. Tento úvěr je určen zejména pro začínající podnikatele a je bez poplatku za rezervaci prostředků. Pokud mají podnikatelé konto Genius Business Complete, platí poplatek jen za čerpání úvěru, a to pouze za měsíc, ve kterém finanční rezervu využijí. Doba splatnosti kontokorentního úvěru je 12 měsíců s automatickým prodloužením v případě plnění sjednaných podmínek.

Až 1,5 milionu korun kdykoliv k dispozici

Varianta Flexi Business pak nabízí zájemcům finanční rezervu až do výše 1,5 milionu korun bez nutnosti zajištění nemovitostí. Podnikatelé ji tak mohou využít například v případě poklesu peněžních prostředků ve firmě. Úvěry uzavřené do 30. 11. 2016 sjednává banka v rámci akční nabídky bez měsíčních poplatků (tj. za rezervaci prostředků a za čerpání kontokorentního úvěru). Nově také MONETA Money Bank nabízí individuální úrokovou sazbu. Doba splatnosti je navíc stejná jako u varianty MiniFlexi Business. „Maximální výše úvěru Flexi Business závisí na ekonomických výsledcích firmy. Aktuální limit pro čerpání úvěru automaticky jednou za tři měsíce měníme na základě došlých plateb na běžný účet firmy,“ říká Jan Novotný z MONETA Money Bank.

Bližší informace o provozním financování naleznete na https://live.moneta.cz/firmy/provozni-financovani nebo na lince 224 444 555.

Milada Veselá

tisková mluvčí MONETA Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Milada Veselá, mobil: +420 606 661 304, tel.: +420 224 446 011, e-mail: milada.vesela@moneta.cz

Lucie Leixnerová, mobil +420 724 557 221, tel: +420 224 442 389, e-mail: lucie.leixnerova@moneta.cz

nebo Servis pro média na www.moneta.cz.

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5