S Expres půjčkou lze nyní každý týden vyhrát auto

Každý týden až do 16. prosince vyhraje jeden z klientů GE Money Bank s novou Expres půjčkou Opel Astra Classic II

Každý týden počínaje 24. říjnem až do 16. prosince je možné vyhrát s Expres půjčkou od GE Money Bank automobil Opel Astra Classic II. Zapojit se do soutěže může každý, kdo do 16. prosince uzavře novou smlouvu o Expres půjčce. Soutěž podpoří zájem o tento spotřebitelský úvěr, který je až do konce roku nabízen v rámci nabídky „Půjčky v akci“, navíc s možností odkladu splátek. GE Money Bank je první bankou v České republice, která se rozhodla podpořit zájem o úvěry soutěží.

Automobily Opel Astra Classic II v ceně 344 900 Kč mohou vyhrát zákazníci, kteří uzavřou smlouvu s GE Money Bank o nové Expres půjčce v období od 24. října do 16. prosince. Každý týden bude v rámci soutěže vyhodnocen jeden vítěz a odměněn osobním vozem. „GE Money Bank tak opět přichází s inovací neobvyklou na českém bankovním trhu. Jsme první banka na českém trhu, která se rozhodla podpořit zájem o spotřebitelský úvěr soutěží, navíc o tak hodnotné ceny. Očekáváme, že se i díky soutěži setkají v předvánočním období Expres půjčky opět s velkým zájmem klientů,“ řekla Veronika Karlišová, manažerka nezajištěných úvěrů GE Money Bank.

„Aktuálně navíc až do konce roku máme nabídku „Půjčky v akci“ - v rámci ní mohou klienti získat úvěry s garantovanou nízkou splátkou, např. 50 000 Kč se splátkou 999 Kč měsíčně. Až do konce roku je zde navíc možnost začít úvěr splácet až za čtyři měsíce,“ dodala Veronika Karlišová.

Popis soutěže o osm automobilů Opel Astra
· Soutěže se mohou zúčastnit všichni zákazníci, kteří si v období od 24. října do 16. prosince uzavřou a načerpají jakoukoli novou Smlouvu o úvěru Expres (s výjimkou služby Doplnění Expres půjčky).
· Klient po uzavření smlouvy dostane od bankéře svůj osobní kód, který zašle formou SMS na soutěžní číslo.
· Po registraci přijdou na klientův mobilní telefon postupně tři jednoduché dotazy (z oblastí „kultura a film“, „Česká republika“ a „motorismus“, u nichž je vždy na výběr ze tří možných odpovědí, přičemž jen jedna je správná. Na ně klient odpovídá formou SMS.
· Vítězem týdenního kola se stane ten klient, který odpoví správně na co nejvíce odpovědí v co nejkratším čase.
· Ihned po zodpovězení všech otázek přijde klientovi jeho výsledek (počet správných odpovědí a čas).
· O případném vítězství bude klient informován po skončení daného kola telefonicky na čísle, z něhož odesílal své SMS.

Nabídka „Půjčky v akci“
· Expres půjčka ve výši 50 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 999 Kč
· Expres půjčka ve výši 70 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1399 Kč
· Expres půjčka ve výši 90 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1799 Kč

MOŽNOST ODKLADU SPLÁTEK - BEZ ÚROKŮ
V rámci současné nabídky „Půjček v akci“ mohou klienti využít možnosti začít svůj úvěr splácet až za čtyři měsíce. Po tuto dobu přitom není jistina úročena. „Jde o další z inovativních kroků GE Money Bank - odklad splátek s úrokovou sazbou 0 % p.a. žádná jiná banka na českém trhu nenabízí,“ uvedla Veronika Karlišová.

VOLBA DATA SPLÁTKY
Další inovací, kterou banka představila již v červenci, je možnost volby data pravidelné splátky úvěru. Tuto možnost mají všichni klienti při uzavírání Expres půjčky, tedy nejen v rámci nabídky „Půjček v akci“. Klienti si díky tomu mohou nastavit takový termín, který např. navazuje na jejich pravidelný příjem na účet.

* * *

Expres půjčka je neúčelový úvěr, u kterého GE Money Bank nevyžaduje žádné ručení, přičemž o poskytnutí rozhodne banka na počkání - průměrně do 2 minut, do dalších 5 minut již má klient peníze na účtu. Prostřednictvím Expres půjčky si mohou klienti půjčit 30 až 200 tisíc Kč. Dobu splatnosti si mohou zvolit podle svých požadavků v délce 24, 30, 40, 50, 60 a 72 měsíců.

Od července 2005 se klientům, kteří již Expres splácí, nově nabízí možnost doplnit svůj úvěr do původní výše - mohou si půjčit částku, kterou již splatili a platit stále jednu splátku, na kterou byli zvyklí.

Lze o ni také požádat prostřednictvím 373 bankomatů GE Money Bank. Na nich je klientům k dispozici služba Infolimit, která je informuje o tom, kolik peněz jim může banka okamžitě půjčit prostřednictvím Expres půjčky, kontokorentu Flexikredit a kreditní karty MoneyCard. Pokud klient zadá své telefonní číslo, kontaktuje jej nejpozději další pracovní den bankéř GE Money Bank a dohodne s ním vše potřebné. Tento způsob kontaktu mohou využít i zájemci o úvěr, kteří nejsou klienty GE Money Bank.

O poskytnutí Expres půjčky mohou jak klienti GE Money Bank, tak i všichni ostatní požádat nejen na 200 obchodních místech banky, ale také on-line prostřednictvím internetu. Díky jednoduchému formuláři na adrese www.exprespujcka.cz je žádost o půjčku i rozhodnutí o ní otázkou několika minut. Dostupnosti Expres půjčky pomáhá také telefonní linka 844 844 844, na níž mohou zájemci o úvěr předběžně zjistit, zda oni osobně mohou úvěr získat, v jaké výši a s jakou měsíční splátkou.

Klienti čerpající Expres půjčku si mohou sjednat pojištění schopnosti splácet. Klient je pojištěn od data čerpání úvěru až do jeho splacení.

Expres půjčka se v červnu tohoto roku umístila v soutěži Zlatá koruna na 2. místě v kategorii úvěrů. V kategorii elektronického bankovnictví získala 3. místo služba Infolimit na bankomatech GE Money Bank. Infolimit umožňuje klientům na všech 373 bankomatech GE Money Bank zjistit, jakou výši půjčky jim banka právě nabízí a o úvěr si mohou na bankomatu také požádat. Cílem soutěže Zlatá koruna je ocenit nejlepší finanční produkty na českém trhu. Letos se konal již třetí ročník soutěže. Hodnocení produktů přijatých do soutěže provedla nezávislá odborná porota - Finanční akademie, složená z finančních odborníků a publicistů.

RPSN nabídky Půjčky v akci činí u úvěru ve výši 50 tisíc Kč 14,03 % (s odkladem splátek 12,76 %), u 70 tisíc Kč 14,05 % (s odkladem splátek 12,77%) a u 90 tisíc Kč 14,05 % (s odkladem splátek 12,77 %). Roční úroková sazba činí 12,8 % p.a.

Eva Chaloupková,
manažerka externí komunikace GE Money Bank