S bene+ 10 % zpět na kartu z každého nákupu v kika

Všichni držitelé kreditních karet od GE Money Bank si mohou letos na podzim vylepšit své bydlení za zvýhodněnou cenu. Díky věrnostnímu programu bene+ totiž od začátku září až do konce listopadu získají zpět 10 % utracené částky z každého nákupu v prodejnách kika, který zaplatí kreditní kartou od GE Money Bank. Navíc se veškerá zvýhodnění vztahují i na již zlevněné zboží.

„Kromě standardních odměn se ve spolupráci s partnery bene+ snažíme pro naše klienty připravovat i speciální časově omezené akce, ve kterých jim nabízíme ještě atraktivnější odměny. Od začátku září je to odměna 10 % z částky zaplacené v síti prodejen kika. Zároveň mohou naši klienti využít také zvýhodněné akce v knihkupectvích Neoluxor, kde až do konce září získají z nákupu zpět dokonce 20 % zaplacené částky, říká Josef Jehlík, manažer pro rozvoj podnikání GE Money Bank.

Z každého nákupu, který od 1. září do 30. listopadu 2011 klienti GE Money Bank zaplatí kreditní kartou s věrnostním programem bene+ v síti prodejen kika, jim nyní bude vráceno 10 % (v případě debetní karty 5 %) z transakce zpět na účet. Až do 30. září mohou klienti využít také zvýhodněné akce v síti knihkupectví Neoluxor a Neopalladium, kde je odměna dokonce 20 % u kreditních karet a 10 % u debetních karet. Odměna platí na veškeré i zlevněné zboží, a to i při nákupu v internetovém e-shopu.

Věrnostní program bene+ je automaticky a bez poplatku aktivován všem držitelům kreditních karet bene+ , MoneyCard Plus, MoneyCard Gold a majitelům účtů Genius Active, Genius Gold, Genius Dual. Odměny jsou připisovány automaticky a program není třeba aktivovat ani na běžných účtech. U bene+ navíc platí, že neexistují žádné skryté podmínky, měsíční stropy nebo vázání odměn na jiný finanční produkt nebo konkrétní účel.

Využívání programu bene+ může klientovi standardně vracet na odměnách až 10 % z nákupu v síti partnerů programu zpět a během speciálních akcí i více. Majitelé kreditních karet získávají odměnu ve výši 1 % ze všech nákupů i mimo partnerskou síť. Odměny z programu bene+ se připisují na kartu vždy na začátku nového zúčtovacího období. Ve výpisu je uvedena částka, kterou získávají jako odměnu zpět, a to ve formě reálných peněz. V současnosti je v programu bene+ zahrnuto 19 partnerů a jejich počet je neustále rozšiřován.

Aktuálními partnery programu bene+ jsou: 123shop.cz, Agip, Auto Kelly, Bontonland, CineStar, Costa Coffee, Corial, Datart, DIRECT Pojišťovna, eiffel optic, FISCHER, Holandské květiny, HUSKY, kika, Neoluxor, Pet Center, Pizza Coloseum, SCANquilt, TICKETPRO.

Pavel Zúbek
tiskový mluvčí GE Money Bank