Ředitelem divize produktů GE Money Bank byl jmenován Ron Boddy

Novým ředitelem divize produktů GE Money Bank (Chief Product Officer) se od ledna 2012 stal Ron Boddy. Pro banku pracuje od roku 2010, kdy nastoupil na pozici ředitele kreditních karet. V nové funkci bude zodpovědný za rozvoj produktové strategie a hledání inovativních řešení pro různé segmenty klientů. Současně se Ron Boddy stal také členem nejvyššího vedení GE Money Bank (Senior Management Team). V pozici nahradil Wada Robisona, který se s rodinou vrátil do Spojených států, kde bude i nadále působit ve skupině General Electric.

Ron Boddy (51 let) v rámci svého působení v GE Money Bank přispěl ke zvýšení prodeje a ziskovosti kreditních karet. Od poloviny prosince minulého roku se ujal role zastupujícího ředitele divize produktů a zapojil se tak do řízení společnosti. Zkušenosti čerpá z řady vysokých manažerských pozic, které zastával v jedné z předních britských bank Barclays. Vytvořil například strategii mezinárodní expanze Barclaycard a řídil její plošné nasazení v Evropě a Asii.

Ron Boddy vystudoval podnikání a management na University of Liverpool a v současné době studuje dálkově doktorát v oboru podnikání na Heriot-Watt University v Edinburghu. Mezi jeho zájmy patří také potápění (je certifikovaným instruktorem), rocková hudba (hraje na elektrickou kytaru) a psychologie. Má dva syny, Daniela a Joshuu.

Pavel Zúbek,

tiskový mluvčí GE Money Bank