Program Plus pro klienty GE Money Auto

Společnost GE Money Auto, která v roce 2005 financovala koncovým uživatelům nejvyšší počet vozů, nabízí svým klientům věrnostní program Program Plus. Jeho hlavní výhodou je výrazné cenové zvýhodnění při financování dalšího vozu a zjednodušený schvalovací proces. Klienti v rámci Programu Plus obdrží rovněž CCS kartu nabitou na hodnotu 2000 Kč.

Klienti společnosti GE Money Auto získávají po splacení leasingové smlouvy nebo smlouvy o úvěru autoCREDIT certifikát věrnostního programu Program Plus. Pokud se během jednoho roku rozhodnou k financování dalšího automobilu prostřednictvím GE Money Auto, je jejich dobrá platební morálka zohledněna během schvalovacího procesu a promítne se i do výše splátek. Při pořízení dalšího vozu získají klienti Programu Plus rovněž zdarma CCS kartu na nákup pohonných hmot nabitou na 2000 Kč.

„Základem našich služeb jsou rychlé, snadné, dostupné a flexibilní finanční produkty. Prostřednictvím Programu Plus přinášíme motoristům další výrazné výhody, které mohou využít při pořízení dalšího automobilu,“
uvedl Petr Šaštinský, generální ředitel a předseda představenstva GE Money Auto.

Společnost GE Money Auto profinancovala v roce 2005 v České republice nejvíce vozů koncovým uživatelům - celkem 38 876 automobilů v souhrnné hodnotě 7,150 miliardy korun. Počet financovaných vozů vzrostl ve srovnání s rokem 2004 o 8 %, souhrnná pořizovací cena financovaných automobilů vzrostla meziročně o 10 %. Společnost GE Money Auto v roce 2005 poprvé za dobu svého působení na českém trhu překročila hranici pěti miliard financované částky dosažené v jednom roce. Výsledky loňského roku potvrdily vedoucí pozici GE Money Auto na trhu financování automobilů.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Auto