Přímé distribuční kanály GE Money Bank vede Monika Kubovcová

Novou ředitelkou přímých distribučních kanálů GE Money Bank je od listopadu 2013 Monika Kubovcová. V nové pozici má na starosti všechny aktivity, které souvisejí s internetem, internetovým bankovnictvím a mobilními platbami. Odpovídá také za rozvoj bankomatů coby další prodejní platformy. Ve funkci ředitelky nahradila Ladislava Seifrta.

„Přímé distribuční kanály jsou jednou z priorit GE Money Bank, jsem ráda, že mohu své zkušenosti zúročit v jedné z nejdynamičtějších oblastí bankovnictví. V současnosti připravujeme hned několik nových projektů včetně nové mobilní aplikace pro Internet Banku, kterou klientům představíme příští rok,“ říká Monika Kubovcová, vedoucí alternativních distribučních kanálů GE Money Bank.

Monika Kubovcová působí v GE Money Bank již od roku 2001. V letech 2009 až 2011 zastávala funkci ředitelky úvěrových produktů. V roce 2011 odešla na dvouletou mateřskou dovolenou.

Monika Kubovcová pochází ze slovenského Trebišova. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze (Fakulta mezinárodních vztahů). V GE Money Bank pracuje 12 let, za tu dobu zastávala řadu pozic zaměřených zejména na produkty a marketing. Monika Kubovcová je vdaná, má jedno dítě. Ve volném čase ráda sportuje, čte a hraje na klavír, mezi její koníčky patří také cestování do vzdálených, exotických zemí a vysokohorská turistika.

Pavel Zúbek,
tiskový mluvčí GE Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Pavel Zúbek, mobil: +420 725 420 107, tel.: +420 224 442 120, e-mail: pavel.zubek@ge.com