Otcovská dovolená a další nové výhody pro zaměstnance GE Money

12. 1. 2008
MONETA Money Bank
Od 1. ledna 2008 mohou zaměstnanci GE Money v České republice a na Slovensku využívat nové benefity. Naprostou novinkou je pětidenní otcovská dovolená - placené volno pro novopečené tatínky. Zaměstnanci na všech úrovních mohou také nově čerpat takzvané Sick days - dny placeného volna na překlenutí krátkodobé nemoci - nebo Free day - jednodenní volno na vyřízení osobních záležitostí. Za tyto dny jsou zaměstnanci placeni stejně, jako kdyby je odpracovali.

V rámci otcovské dovolené GE Money poskytuje pětidenní placené volno zaměstnancům - mužům - po narození jejich dítěte, aby mohli strávit první dny jeho života s rodinou. Tuto formu podpory souladu mezi profesním a rodinným životem zaměstnanců zavádí GE Money jako jedna z prvních společností v rámci ČR i SR.

„Sick days představují dny volna na překlenutí krátkodobé nemoci bez povinnosti doložit neschopenku,
“ vysvětluje Niamh Hegarty, ředitelka lidských zdrojů GE Money pro ČR a SR, a doplňuje: „K jejich plošnému zavedení jsme se rozhodli zejména proto, že svým zaměstnancům chceme kompenzovat ztrátu nemocenských dávek v prvních třech dnech nemoci, ke které došlo změnou zákona o nemocenském pojištění.“ Free day neboli den volna na vyřízení osobních záležitostí budou moci zaměstnanci využít například pro jednání na úřadech aniž by museli čerpat dovolenou.

Nové zaměstnanecké výhody doplnily širokou nabídku dlouhodobě poskytovaných benefitů.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5