30. 6. 2008
MONETA Money Bank
Přenést sportovní atmosféru do ulic českých měst se v souvislosti s partnerstvím Českého olympijského týmu rozhodla GE Money Bank. Ve spolupráci s Českým olympijským týmem připravila unikátní dekorace svých poboček s tématikou olympijských rekordů. Před vybranými pobočkami po celé České republice bude až do konce olympiády nainstalována například pravá běžecká dráha pro běh na 100 metrů nebo představen rekord ve skoku do dálky, výšky či v hodu oštěpem.
Olympiáda na pobočkách GE Money Bank
„Olympijské dekorace mají za cíl přiblížit veřejnosti co nejvíce atmosféru olympijských her a vtáhnout ji do sportovního světa. Na vlastní kůži si u vybraných poboček mohou lidé zkusit překonávat rekordy, ať už své vlastní, nebo olympijské,“
říká Ian Forrest, ředitel marketingu GE Money Bank.

Speciální 3D dekorace jsou umístěny před
19 pobočkami GE Money Bank ve většině větších měst jako je Plzeň, Brno, Ostrava, Olomouc, České Budějovice, Teplice, Ústí nad Labem a další. Upozorňují na olympijské rekordy v následujících atletických disciplínách: běh na 100m, hod oštěpem, skok do dálky nebo skok
o tyči. Částečnou olympijskou úpravou exteriéru
nebo interiéru však prošlo všech 217 poboček banky.

Celá příprava olympijské dekorace poboček byla produkčně velmi náročná. Bylo použito mimo jiné 500 metrů běžeckého tartanu nebo 60 kilogramů barev. Jednotlivé materiály a komponenty byly dovezeny například ze Švýcarska, Německa, Švédska nebo daleké Číny.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5