Nový TV spot: MONETA Money Bank podpoří živnostníky

MONETA Money Bank nově nabízí podnikatelský úvěr Expres Business s garantovaným úrokem 5,9 % ročně. Na jeho podporu připravila marketingovou kampaň s televizním spotem, ve kterém se objeví všem dobře známý kocour a veterinář Jiří Bartoška. Nyní však nebudou ošetřovat žádného pacienta, zákrok bude potřebovat veterinářův moped. Marketingová kampaň poběží od 15. 3. 2017.

„V novém spotu se veterinář zastaví v servisu se svým retro skútrem a mechanik mu ho vrátí opravený přesně, jak slíbil,“ říká Jan Müller, ředitel marketingové komunikace MONETA Money Bank. „Tímto spotem chceme podnikatelům ukázat, že co naše banka řekne, to platí. Tedy i úrok podnikatelského úvěru 5,9 % ročně, který garantujeme,“ dodává Jan Müller.

V pořadí již pátý spot s Jiřím Bartoškou poběží od 15. března na stanicích skupin Prima, doplňkově v České televizi a v síti multikin CineStar. Na stanicích skupiny Prima navíc poběží i sponzoring. Banka se zaměří i na online kampaň na afinitních webech a v tištěných regionálních médiích. Natáčení nového TV spotu proběhlo v pražských Dejvicích. Režie se opět chopil Daniel Růžička s produkcí AdWood. Kreativu připravila agentura Labstore.

MONETA Money Bank také v širokém spektru médií (rádio, online, tištěná regionální média) podpoří řadu výhodných nabídek. Banka totiž v dubnu letošního roku všem živnostníkům kromě zmíněného garantovaného úroku 5,9 % u úvěru Expres Business nabídne výhodnou podnikatelskou kreditní kartu, která vrací 1 % z každé útraty. Noví klienti navíc při založení Obchodního konta Komfort získají jeho vedení navždy bez poplatku. Banka také připravuje akci, ve které může každý pracovní den v dubnu jeden podnikatel získat příspěvek až 50 000 Kč na zaplacení daně z příjmu za rok 2016.

Lucie Leixnerová

tisková mluvčí MONETA Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Lucie Leixnerová
mob: +420 724 557 221, tel: +420 224 442 389, e-mail: lucie.leixnerova@moneta.cz

Lenka Míčková
mob: +420 601 384 254, tel: +420 224 442 124, e-mail: lenka.mickova@moneta.cz

nebo Servis pro média na media@moneta.cz a www.moneta.cz.