MONETA vylepšuje podmínky na svých běžných účtech. Nově nabízí výběry ve všech bankomatech zdarma

Žádné poplatky za výběry z bankomatů na území České republiky ani v zahraničí, zdarma vedený běžný i podnikatelský účet a tisícikorunová odměna za placení kartou pro nové klienty. To jsou novinky, které aktuálně nabízí MONETA Money Bank.

Novou vlajkovou lodí drobného bankovnictví na poli běžných účtů u MONETA Money Bank se stává Tom Plus. Ten je koncipován jako zcela bezplatný, navíc přináší hned několik výhod: „Naši klienti mohou nyní nově vybírat z jakéhokoliv bankomatu – tedy i konkurenčního – u nás i v zahraničí zdarma,“ říká Zuzana Filipová, ředitelka komunikace a CSR Skupiny MONETA. Konkurenční banky si obecně za výběry z bankomatů jiných bank účtují poplatky nebo kladou podmínky, které klienti musí plnit, pokud chtějí vybírat zdarma.

Atraktivní nabídkou při zavádění nového běžného účtu Tom Plus je rovněž tisícikorunová odměna za používání platební karty k tomuto účtu. Podmínkou pro její získání je, aby klient nejpozději další měsíc od sjednání tohoto účtu zaplatil prostřednictvím své platební karty úhradu ve stejné výši, tedy alespoň 1 000 Kč. „Odměnu nicméně získá pouze ten klient, který v roce 2020 neměl v MONETA Money Bank běžný účet,“ uvedla Filipová. Odměnu ve výši 1 000 Kč mohou získat také živnostníci ke svým podnikatelským účtům: „Základní podmínky, tedy časová lhůta pro platby kartou a neexistence předchozího podnikatelského běžného účtu u naší banky, zůstávají stejné,“ dodala Filipová.

Bankovní skupina MONETA je jednou z největších firem obchodovaných na pražské burze. Podle počtu klientů je čtvrtou největší bankou v Česku a pátým největším poskytovatelem hypoték u nás. Dlouhodobě se orientuje na financování firem, živnostníků a domácností, malých a středních firem a je lídrem tuzemského digitálního bankovnictví.