MONETA podporuje živnostníky i začínající podnikatele, za sjednání byznysových účtů nabízí tisícikorunové bonusy

Tisícikorunovou odměnu za sjednání podnikatelského účtu Konto PRO podnikání nabízí MONETA svým novým komerčním klientům. Stejnou částku obdrží i nové start-upy, začínající živnostníci a firmy při založení účtu START.

Založení účtu Konto PRO podnikání, který letos zvítězil v kategorii podnikatelských účtů letošního ročníku prestižní oborové soutěže Zlatá koruna, je zdarma a probíhá plně online. Unikátem je 100 transakcí měsíčně zdarma, bezplatné výběry ze všech bankomatů po celém světě, a navíc finanční rezerva až do výše 2,5 milionu korun v podobě kontokorentu. „Právě tyto výhody jsou důvodem, proč si Konto PRO podnikání zakládá stále více lidí. Za posledních 12 měsíců vzrostl objem nových účtů o téměř 30 %,“ potvrdil v této souvislosti vedoucí sekce depozitních produktů pro komerční klienty Miroslav Vejpustek. Podle něj nyní uživatelé Konta PRO podnikání tvoří již 80 % nově zakládaných podnikatelských účtů.

Odměnu 1 000 Kč dostanou také nové start-upy a začínající živnostníci či firmy, které si v Monetě založí podnikatelský účet START, nebo advokáti či notáři, jenž si založí specifický profesní účet Juridica Business Program. Ten slouží ze zákona k advokátním či notářským úschovám nebo jako běžný účet oddlužení či konkurzu pro insolvenční správce. Podmínkou pro získání bonusu je – stejně jako v případě Konta PRO podnikání – provést do konce následujícího měsíce po založení z nově založeného účtu platby debetní kartou v minimální souhrnné výši tisíc korun.