MONETA Money Bank je generálním partnerem soutěže Živnostník roku 2019

MONETA Money Bank se stala titulárním partnerem renomované soutěže Živnostník roku 2019. Díky vlastním technologickým inovacím navíc umožňuje sjednat podnikatelům úvěr do půl milionu plně online bez nutnosti dodání daňového přiznání. V těchto dnech v rámci pracovních setkání pomáhá živnostníkům v jednotlivých regionech České republiky získat nové znalosti v oblasti digitalizace.

„Uvědomujeme si, že živnostníci a malé a střední firmy jsou páteří české ekonomiky, a proto je podporujeme ve financování jejich potřeb. Díky této soutěži můžeme ocenit ty nejúspěšnější z celé republiky, pomoci jim v jejich vlastní propagaci, dalším růstu a přiblížit jejich příběhy široké veřejnosti,“ uvádí Jan Novotný, člen představenstva MONETA Money Bank zodpovědný za komerční bankovnictví. Živnostníci od banky očekávají především rychlou obsluhu, a tak se pro ně veškeré služby zjednodušují a urychlují. I proto MONETA nabízí nově novým i stávajícím klientům, z řad živnostníků možnost sjednat si jednoduše a plně online na stránkách úvěr až do výše 500 000 Kč bez nutnosti dodat daňové přiznání nebo jiné dokumenty. „Stejně jednoduchý, rychlý a plně online proces máme i pro kreditní kartu rovněž s limitem až 500 000 Kč. Posilujeme též naši širokou síť osobních bankéřů pro živnostníky,“ doplňuje Jan Novotný.

Vedle finanční podpory a usnadnění sjednání finančních služeb pomáhá MONETA Money Bank v rámci tzv. pracovních snídaní získat nové znalosti živnostníků v oborech kybernetické bezpečnosti, digitalizace a porozumění ekonomickým prognózám a analýzám. „Živnostníci nejvíce oceňují praktický přístup odborníků banky a diskuzi nad reálným řešením konkrétních situací, do kterých se běžně dostávají. Úspěch měla například přednáška Jana Kubíčka, který má v bance na starosti oblast IT Security a který ji doplnil o praktické příklady z oblasti kybernetické bezpečnosti. Účastníci setkání též velmi kvitovali téma Digitalizace v oblasti malých a středních podniků v podání Jiřího Mizery, který pro tento segment klientů vede agilní transformaci a digitalizaci, stejně tak zaujala ekonomická témata prezentovaná Petrem Gapkem, hlavním ekonomem společnosti MONETA,“ popisuje Jan Novotný.

Soutěž Živnostník roku patří svým všeoborovým a regionálním zásahem mezi největší podnikatelské klání v zemi. Je maximálně objektivní a vytváří zcela ojedinělé vzájemné porovnání účastníků v jednotlivých krajích. Soutěž začala v dubnu a až do 30. června je možné posílat přihlášky. Do krajského finále postupuje celkem 10 živnostníků z každého kraje. Do celorepublikového finále, konaného na pražském Žofíně, postupuje celkem 14 vítězů krajských kol. Součástí akce budou také různá regionální setkání s podnikateli. Více o soutěži včetně aktualit se dozvíte na webu https://www.firmaroku.cz/zivnostnik-roku.