MONETA má nejlepší online půjčku pro živnostníky ve střední a východní Evropě

Oceněním nejlepšího digitálního řešení v kategorii úvěrů pro živnostníky se může ode dneška chlubit Skupina MONETA. Porotci z řad mezinárodní asociace SME Banking Clubu ocenili v rámci soutěže CEE SME Banking Awards 2020 plně bezpapírový proces sjednání úvěru bez zbytečné byrokracie, který lze sjednat do 15 minut přes web MONETA Money Bank.

MONETA Money Bank se jako tradiční podporovatel živnostníků a malých firem dlouhodobě soustředí na digitalizaci služeb. „Jsme velmi rádi za toto ocenění, je to pro nás potvrzení toho, že služby a digitální procesy, které pro naše klienty z oblasti SME tvoříme a rozvíjíme, představují špičku i z pohledu mezinárodního srovnání,“ říká Petr Kábele, senior product manager pro Small Business segment MONETA Money Bank.

Studie srovnávala online řešení osmnácti bank a nebankovních institucí z regionu střední a východní Evropy. MONETA Money Bank získala kromě prvenství v kategorii online půjček také třetí místo v kategorii „Nejlepší mobilní bankovnictví pro SME“.

„Uvědomujeme si, a v době epidemie koronaviru obzvlášť, že jakákoliv administrativní zátěž navíc je pro živnostníky nepříjemná. Spolupráci s bankou se jim proto snažíme co nejvíce usnadnit tak, aby mohli vše vyřídit na několik kliknutí a svůj čas poté věnovat hlavně tomu nejpodstatnějšímu, svému podnikání,“ dodává tisková mluvčí MONETA Money Bank Zuzana Filipová.

Rychlý online úvěr pro živnostníky Expres Business ve výši až 500 000 Kč lze využít na financování jakýchkoli potřeb souvisejících s podnikáním. Schválení a podpis smlouvy probíhá online a stejně tak i načerpání peněz.