Marketingové oddělení GE Capital Leasing posiluje

23. 11. 2003
MONETA Auto

Společnost GE Capital Leasing posiluje svoji strukturu, čímž reaguje na výrazný růst poptávky na trhu leasingu automobilů. Změny se týkají především oblasti personální, kdy byl od 1. listopadu jmenován do funkce marketingového ředitele společnosti GE Capital Leasing Jan Hrubý, na pozici manažera vývoje produktů Jaroslav Král a ke stejnému datu se stal senior produkt manažerem Peter Mikuš.

Jan Hrubý (32 let) se s platností od 1. listopadu 2003 stal marketingovým ředitelem společnosti GE Capital Leasing. V této funkci je odpovědný za marketingovou komunikaci, vztahy s veřejností a motivaci prodejních kanálů. V GE Capital Leasing působí téměř dva roky. Doposud pracoval na pozici marketingového manažera. Před svým příchodem do společnosti GE Capital Leasing pracoval pět let v marketingovém oddělení společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o.

Jan Hrubý je absolventem Obchodně podnikatelské fakulty Slezské Univerzity. Narodil se v roce 1971 ve Vsetíně. Je svobodný. Volný čas rád tráví v sedle horského kola nebo na lyžích, mezi jeho další koníčky patří fotografování a tradiční valašská architektura.

Jaroslav Král (31 let) od 1.listopadu 2003 zastává pozici manažera vývoje produktů, v níž je zodpovědný za vývoj nových produktů pro Českou a Slovenskou republiku. Ve společnosti GE Capital Leasing působí již pět let. Do GE Capital Leasing nastoupil jako IT Systems Analyst, poté působil na pozicích projektového manažera a produktového manažera. Před příchodem do GE Capital Leasing pracoval Jaroslav Král jako obchodní zástupce.

Absolvoval Střední ekonomickou školu v Brně a řadu odborných kurzů, například obchodní dovednosti, prezentace, manažerské dovednosti a jiná odborná školení.

Jaroslav Král je ženatý a má 1 dítě. Ve volném čase se věnuje sportu a rodině.

Peter Mikuš (33 let) se k 1. listopadu stal senior produkt manažerem. V této pozici je zodpovědný za všechny produkty GE Capital Leasing, tedy leasing nových i ojetých automobilů, Autocredit i financování prodejců. Ve společnosti GE Capital Leasing doposud působil na pozicí produktového manažera. Před příchodem do GE Capital Leasing pracoval čtyři roky jako Area Sales Manager ve společnosti Opel C&S, s.r.o. Je absolventem Ekonomické univerzity v Bratislavě a MBA programu na Rotterdam School of Management.

Peter Mikuš je svobodný a bezdětný. Mezi jeho koníčky patří tenis a našel zálibu i v rychlých vozech.

Petra Kopecká, manažerka komunikace GE Capital Leasing

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5