Listopad 2006 byl pro GE Money Auto rekordním měsícem ve financování nových vozů

12. 12. 2006
MONETA Auto
Za jedenáct měsíců letošního roku financovala GE Money Auto svým zákazníkům vozy za téměř 7 miliard korun
Listopad 2006 byl pro společnost GE Money Auto, která v loňském roce financovala koncovým zákazníkům nejvíce automobilů na českém trhu, nejúspěšnějším měsícem letošního roku v oblasti financování nových automobilů. Jejich celková pořizovací cena se v jedenáctém měsíci vyšplhala na téměř 148 milionů Kč. Za období od ledna do listopadu je souhrnná pořizovací cena v segmentu nových vozů více než 1,2 miliardy korun.

Celková pořizovací cena nových vozů financovaných u GE Money Auto se od ledna do listopadu meziročně zvýšila o více než 21 % a překročila hranici 1,2 miliardy korun. Počet financovaných automobilů byl v tomto segmentu od ledna do listopadu 3029, v meziročním srovnání jde o téměř 14% nárůst. Souhrnná pořizovací cena nových a ojetých vozů financovaných GE Money Auto vzrostla na téměř 7 miliard korun.

Více než 85 % z celkového počtu vozidel bylo financováno prostřednictvím účelového úvěru autoCREDIT, který je nejvyužívanějším úvěrovým produktem pro financování nákupu automobilů v České republice.

„Pozitivní čísla ve financování nových vozů v letošním roce jsou vyjádřením naší snahy získat v tomto segmentu další zákazníky. To, že se nám tak dobře dařilo v předposledním měsíci roku si vysvětluji i naší dobře připravenou podzimní kampaní, která má u zákazníků viditelně úspěch,“
uvedl Petr Šaštinský, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto.

Společnost GE Money Auto získala ve 4. ročníku soutěže Zlatý Měšec 2006 v kategorii Leasingová společnost 3. místo. O jejím medailovém umístění rozhodli hlasováním čtenáři finančního serveru Měšec.cz.

GE Money Auto profinancovala v roce 2005 v České republice nejvíce vozů koncovým uživatelům - celkem 38 876 automobilů v souhrnné hodnotě 7,150 miliardy korun.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Auto

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5