Květen 2007 byl nejúspěšnejším měsícem v historii GE Money Auto

Společnost GE Money Auto profinancovala v květnu 2007 celkem 4005 automobilů v souhrnné pořizovací hodnotě téměř 900 miliónů korun

Nejlepšího měsíčního výsledku od svého vstupu na český trh v roce 1997 dosáhla společnost GE Money Auto letos v květnu. V tomto měsíci profinancovala celkem 4005 automobilů v souhrnné hodnotě téměř 900 miliónů korun. Od počátku roku se jedná již o 16 728 automobilů v souhrnné pořizovací hodnotě více než 3,5 miliardy korun. Celkový počet nových automobilů financovaných GE Money Auto od ledna do května 2007 vzrostl meziročně o více než 73 %.

V květnu 2007 dosáhla společnost GE Money Auto, která v roce 2006 financovala na českém trhu nejvíce automobilů koncovým zákazníkům, nejlepších měsíčních výsledků za své desetileté působení v České republice. V tomto měsíci profinancovala celkem 4005 automobilů (o 7 % více než v květnu 2006) v hodnotě téměř 900 miliónů korun (meziročně o 25 % více).

Během prvních pěti měsíců roku 2007 tak bylo prostřednictvím společnosti GE Money Auto pořízeno celkem 16 728 automobilů, o 8 % více než ve stejném období loňského roku. Jejich souhrnná hodnota přesáhla 3,5 miliardy korun, v meziročním srovnání to činí o 21 % více. Celkem 14 200 automobilů, to je téměř 85 % z celkového počtu, bylo pořízeno prostřednictvím spotřebitelského úvěru autoCREDIT, který je v České republice nejvyužívanějším úvěrovým produktem pro financování automobilu.

Výborných výsledků dosahuje společnost GE Money Auto, dlouhodobý lídr českého trhu financování ojetých automobilů, i na trhu financování nových automobilů. Za prvních pět měsíců letošního roku bylo jejím prostřednictvím pořízeno celkem 2194 nových vozů, meziročně o 73 % více, jejichž souhrnná hodnota dosáhla 866 miliónů korun, což je o 77 % více než ve stejném období loňského roku.

„Jsme hrdí na to, že jsme díky našim klientům v květnu dosáhli nejlepších výsledků v naší desetileté historii na českém trhu. Kromě udržování pozice lídra trhu financování ojetých automobilů přitom vykazujeme i výborné výsledky i v oblasti financování nových vozů,“
řekl Milan Beutl, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto. „Kromě našich široce dostupných úvěrových a leasingových produktů k tomu jistě přispěla i naše akční nabídka, v jejímž rámci mohou klienti při pořízení nového i ojetého automobilu získat až do konce června DVD přehrávač,“ dodal Milan Beutl.

Kvalitu produktů GE Money Auto ocenila letos v soutěži Zlatá koruna také odborná porota. V kategorii Leasing udělila 1. místo produktu věrnostní Program Plus. Jeho hlavní předností je výrazné cenové zvýhodnění při financování dalšího vozu a zjednodušený schvalovací proces. V rámci Programu Plus získávají zákazníci rovněž CCS kartu nabitou na hodnotu 2000 Kč.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Auto