Klienti GE Money mohou s platebními kartami Maestro vyhrát nákupy v hodnotě 100 tisíc korun

Klienti GE Money, kteří splňují podmínky uvedené v herním plánu*, se mohou zapojit do soutěže o nákupy v hodnotě 100 tisíc korun. Pět držitelů platebních karet Maestro, kteří ji využijí nejčastěji k nákupům v období od 10. září do 31. října letošního roku, zažijí opravdovou nákupní horečku. Společnost MasterCard Europe za ně bude po dobu jedné hodiny platit všechny nákupy v jejich oblíbeném obchodním centru, a to právě až do výše 100 tisíc korun.

„Počet platebních karet, které jsme ve spolupráci se společností MasterCard Europe v ČR vydali, přesáhl v nedávné době již jeden milion. Z toho velkou většinu - přes 800 tisíc - tvoří právě karty Maestro (a to jak debetní karty Maestro, tak i kreditní karty MoneyCard). Pro klienty se platební karty staly nedílnou součástí jejich každodenního života a nyní mohou být za jejich aktivní využívání navíc odměněni atraktivní výhrou,“ řekl Jan Rollo, ředitel retailového bankovnictví GE Money Bank.

Za platbu je pro účely soutěže považován nákup zboží či služby v minimální hodnotě 50 korun. V případě stejného počtu plateb více účastníků soutěže rozhodne celkový peněžní objem těchto plateb. Má-li držitel více karet Maestro, může soutěžit s každou z nich zvlášť, počet plateb provedených různými kartami se však nesčítá.

*Podrobné informace o soutěži s platebními kartami Maestro lze nalézt na internetových stránkách www.mastercard-soutez.cz, kde je rovněž k nahlédnutí herní plán soutěže.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank