Klára Smolová manažerkou interní komunikace GE Money

Na pozici manažerky interní komunikace GE Money pro Českou a Slovenskou republiku od prosince nastupuje Klára Smolová (35). Bude odpovídat za veškerou komunikaci v rámci společnosti, interní kampaně a plnění komunikační strategie.

Klára má více než 15 let zkušeností z médií. Počátkem 90. let začínala spoluprací se zahraničními novináři jako researcher a tlumočnice. Po několika letech na volné noze zakotvila na 10 let v dvojjazyčném měsíčníku The Prague Tribune zaměřeném na byznys a životní styl. Zde se postupně vypracovala až na pozici šéfredaktorky. Současně stihla vystudovat ekonomii na soukromé Anglo-American College v Praze.

V roce 2005 přijala nabídku od londýnského vydavatelství TNT Media Group (součást Guardian Media Group), aby z pozice šéfredaktorky zaštítila uvedení nového týdeníku Fusion pro imigranty ze střední a východní Evropy. Počátkem letošního roku se z Velké Británie vrátila zpět do České republiky a pracovala jako konzultantka komunikace, například pro Kilcullen Kapital Partners, a novinářka.

K jejím koníčkům patří především sporty: tanec, jízda na koni, fitness, lyžování a kolečkové brusle. Miluje cestování, kvalitní knihy a filmy, dobrá vína a špičkovou gastronomii.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank