Kia cee´d nejvýhodněji s GE Money Auto

Každý zájemce získá úvěr autoCREDIT a dalších sedm výhod

Bezkonkurenční financování aut KIA cee´d nyní nabízí na českém trhu společnost GE Money Auto. Pro všechny zájemce totiž připravila k úvěru autoCREDIT sedm unikátních výhod. Jde například o poukázku na servis a doplňky v hodnotě 7000 korun, nižší akontaci ve výši 7 %, okamžité zpracování nabidky nebo možnost předčasného ukončení splácení. Společnost GE Money Auto dlouhodobě financuje nejvíce automobilů na českém trhu.

GE Money Auto navazuje na aktuální kampaň společnosti KIA Motors Czech, se kterou úzce spolupracuje od letošního června. „Díky nabídce 7 splněných přání nedosahuje měsíční splátka nového vozu KIA cee´d ani sedmi tisíc korun. Nová auta značky KIA jsou tak maximálně dostupná všem zájemcům,“ říká Milan Beutl, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto.

AutoCREDIT je nejoblíbenějším úvěrem určeným pro financování aut na českém trhu. V současnosti ho využívá 81 tisíc klientů společnosti GE Money Auto. Aktuální nabídky 7 splněných přání mohou zájemci o koupi auta Kia cee´d využít od 29. září až do 31. března 2009.

7 splněných přání s GE Money Auto:

1. Poukázka v hodnotě 7000 korun
2. 7% akontace
3. Splátka nižší 7000 korun
4. Splácení 7 let
5. Možnost předčasného ukončení splácení
6. Okamžité zpracování nabídky
7. Výhodné pojištění

Spolupráce s KIA Motors Czech pro GE Money Auto představuje spojení se značkou, která na českém trhu symbolizuje rychlý růst a velké prodejní úspěchy. O úzkém propojení firem svědčí i partnerství uzavřená v rámci dalších evropských zemích.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Auto