Již více než dva tisíce lékařů si zřídily kontokorentní úvěr u GE Money Bank

8. 1. 2006
MONETA Money Bank

Do konce roku 2005 si kontokorentní úvěr u GE Money Bank zřídily více než dva tisíce lékařů. Využívají tak zvýhodněných podmínek, které GE Money Bank nabízí u rychlých úvěrů pro lékaře a zubaře. Lékaři mohou získat úvěry se sníženou úrokovou sazbu a u úvěrů do 500 tisíc Kč nemusí předkládat daňové přiznání. GE Money Bank, která nabízí i financování nově otevřených praxí, se tak stává silným partnerem zdravotnických subjektů. Zdravotníci v současnosti představují 10 % všech podnikatelských klientů GE Money Bank.

Do konce roku 2005 si již více než dva tisíce lékařů a zubařů zřídily jeden z kontokorentních úvěrů u GE Money Bank. GE Money Bank poskytuje pro lékaře zvýhodněné podmínky na kontokorentní úvěry Flexi Business a investiční úvěry Expres Business.

Poskytnutí těchto úvěrů do výše 500 tis. Kč závisí v případě lékařů a zubařů výlučně na přání klienta a neposuzuje se dle daňového přiznání. Úvěr mohou získat velmi snadno, potřebují k tomu pouze občanský průkaz, potvrzení o registraci ekonomického subjektu a smlouvu nebo smlouvu o smlouvě budoucí s kteroukoli zdravotní pojišťovnou. Nevyžaduje se zajištění úvěru a za žádost ani za poskytnutí úvěru se neplatí žádný poplatek. Zároveň GE Money Bank nabízí lékařům a zubařům u úvěru Expres Business zvýhodněnou úrokovou sazbu sníženou o 2 procentní body oproti obvyklé sazbě. Kontokorentní úvěr Flexi Business je lékařům a zubařům úročen sazbou 10,5 % p.a. Banka jim nabízí také zvýhodněné vedení účtu a možnost financování i zcela nově zřizované praxe.

„Jsme rádi, že lékaři a zubaři pozitivně reagují na naši snahu vyjít jim maximálně vstříc v jednoduchosti a rychlosti pořízení úvěru. Na základě dlouhodobé spolupráce a dobrých zkušeností u nich nepožadujeme daňové přiznání na úvěry Flexi a Expres Business až do výše půl milionu korun,“ říká ředitel komerčního bankovnictví GE Money Bank Radomil Štumpa. Lékaři v současnosti tvoří již 10 % všech podnikatelských klientů GE Money Bank.

Maximální úvěrový rámec Flexi Business a Expres Business je 1 milion Kč. Způsobů, jak mohou zájemci o úvěr oslovit GE Money Bank, je několik – přes on-line formulář na internetových stránkách www.geuver.cz, na infolince 844 844 844 nebo nově prostřednictvím bankomatu GE Money Bank. Nejpozději následující pracovní den je klient kontaktován telefonním bankéřem a je domluvena schůzka na pobočce, kde již klient jen podepíše připravenou smlouvu.

Komerční úvěry GE Money Bank

GE Money Bank nabízí úvěr Expres Business fyzickým osobám-podnikatelům a právnickým osobám. Jde o neúčelový úvěr, takže podnikatelé nemusí dokládat záměr pro použití peněžních prostředků. Klient se dozví předběžné rozhodnutí o schválení úvěrů do několika minut od podání žádosti a peníze jsou mu připsány na účet nejpozději do dvou dnů. Podání žádosti o Expres Business a jeho zpracování je zdarma. O Expres Business mohou podnikatelé a firmy požádat i prostřednictvím internetových stránek www.geuver.cz.

GE Money Bank poskytuje Expres Business v objemu 40 tis. až 1 mil. Kč. Výhodou je, že fyzické osoby-podnikatelé u úvěru do 200 tis. Kč nemusí bance poskytnout žádné jištění (u úvěrů nad 200 tis. je jako ručení vyžadována směnka, právnické osoby ji musí předložit vždy). Podnikatelé tedy nepotřebují k jištění např. nemovitost nebo jiný movitý majetek. Dobu splatnosti si mohou podnikatelé zvolit od 24 do 60 měsíců.

Podnikatelům, kteří potřebují rychlý a jednoduchý kontokorentní úvěr, nabízí GE Money Bank ve stejné výši úvěr Flexi Business. Prostřednictvím kontokorentního úvěru Flexi Business klienti získají úvěrový rámec až do výše 1 mil. Kč. Finanční prostředky klienti čerpají podle vlastního uvážení a úroky platí pouze z čerpané částky. Banka umožní čerpání kontokorentu do druhého dne od dodání potřebné dokumentace. GE Money Bank nevyžaduje v případě Flexi Businessu ručení hmotným majetkem.

Výhodou úvěru Universal Business je nejen neúčelovost úvěru ale i rychlost jeho vyřízení. Efektivní schvalovací proces GE Money Bank umožňuje rozhodnout o poskytnutí úvěru do tří pracovních dnů od dodání dokumentace. Banka poskytuje Universal Business od 300 tis. do 5 milionů korun, splatnost úvěru je až šest let. Úvěr je jištěn nemovitostí, jejíž odhad je pro financování od GE Money Bank zpracováván nezávislými znalci přednostně.

Pro financování provozních potřeb připravila GE Money Bank Operativ Business, kontokorentní nebo revolvingový úvěr s obdobnými parametry.

Individuální provozní a investiční úvěry - provozní úvěry slouží k financování provozních potřeb, zejména k financování pohledávek, zásob a nákladů spojených s podnikatelskou činností. Jde o revolvingové nebo kontokorentní úvěry, kdy se sjednává možnost vzniku debetního zůstatku na běžném účtu nebo možnost čerpat finanční prostředky ze zvláštního úvěrového účtu. Investiční úvěry slouží k financování dlouhodobých potřeb, především k financování nákupu strojů, zařízení a nemovitostí nebo k jejich obnově.

Eva Chaloupková,
manažerka externí komunikace GE Money Bank

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5