Hypotéky od GE Money Bank nyní bez poplatku za zpracování

Zájemci o hypotéku mohou ušetřit až 25 tisíc korun

GE Money Bank nabízí všem zájemcům o hypotéku možnost ušetřit tisíce korun. Všechny typy hypoték poskytovaných GE Money Bank jsou totiž od 3. 3. 2008 do 30. 4. 2008 bez poplatku za zpracování. Nabídka se vztahuje na hypotéky s pětiletou fixací ve výši od 1,3 milionu korun a také s 10-ti letou fixací.

„Největší zájem registrujeme v poslední době o hypotéky s delší fixací úrokové sazby, především na dobu pěti a deseti let. Rovněž průměrná výše hypotečního úvěru se nyní nejčastěji pohybuje kolem 1,6 milionů korun. A právě pro zájemce o tyto druhy hypoték jsme připravili speciální nabídku, díky níž lze ušetřit až 25 tisíc korun. Ušetřené peníze žadatelé pak mohou použít podle svých představ.,“ řekl Michal Tuček, manažer hypoték GE Money Bank. Zároveň doplnil, že podle zkušeností GE Money bank osloví nabídka až 80 % žadatelů. “S ohledem na možné zvyšování úrokových sazeb ze strany ČNB se v současnosti vyplatí brát si hypotéky s dlouhodobou fixací. GE Money Bank nyní nabízí hypotéky s desetiletou fixací za cenu jednoleté, u nichž garantovaná úroková sazba začíná již na 4,94 % p.a.,“ uzavřel Michal Tuček.

Klienti GE Money Bank mohou na financování svého bydlení využít Hypotéku, 100% hypotéku, HypoExpres, Hypotéku Naopak, Refinancování hypoték a Americkou hypotéku. O oblíbenosti hypotečních produktů GE Money Bank svědčí i dosažené výsledky. Za první dva měsíce roku 2008 GE Money Bank poskytla 743 nových hypoték v celkové hodnotě 1,1 milardy korun. Ve stejném období minulého roku to bylo 634 nových hypotečních úvěrů v hodnotě 941 milionů korun.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank