Genius Active od GE Money Bank překonal magickou hranici čtvrt milionu klientů

11. 5. 2009
MONETA Money Bank

12. května 2009

Již více než 250 tisíc Čechů si u GE Money Bank založilo konto Genius Active. Účet, který za jeden měsíční poplatek nabízí klientům všechny služby, o které mají největší zájem, představila banka v únoru 2007 jako první v ČR. Zároveň spustila unikátní službu Pomoc s převodem účtu a tím způsobila revoluci na bankovním trhu. Dva roky a tři měsíce konta Genius Active nabízejí unikátní služby a jsou neustále obohacována novými inovacemi, které noví a stávající zákazníci oceňují. Mezi ně například patří snížení měsíční splátky hypotéky o 0,5 % na úrokové sazbě, finanční odměna za platby debetní kartou ve výši 0,5 % z hodnoty transakcí a výhodnější úroková sazba na spořicím účtu o 0,2 % ročně.

„Jednotlivé transakce a služby mohou klienti v rámci výhodného měsíčního paušálu konta Genius Active provádět a využívat neomezeně. Jeho majitelé tak vždy dopředu ví, kolik měsíčně na bankovních poplatcích zaplatí. Bezplatně navíc získávají službu SMS servis, a pohyby na účtu tak mohou sledovat pohodlně pomocí svého mobilního telefonu,“ řekl Ondřej Lokvenc, manažer běžných účtů a platebních karet GE Money Bank. „Od doby, kdy GE Money Bank uvedla revoluční paušální účet Genius Active na český trh, uplynuly dva roky a tři měsíce. Se službami, které v rámci jednoho měsíčního paušálu nabízí, věříme, že při tříletém výročí překoná hranici 300 tisíc klientů,“ dodal Ondřej Lokvenc.

Konta Genius Active dále nabízejí řadu na českém trhu unikátních výhod. Novinkou je zvýšení slevy u hypotečního úvěru, konkrétně snížení jeho úrokové sazby o 0,5 % ročně. Majitelé kont Genius Active též získávají o 0,2 % výhodnější roční úrokovou sazbu na spořicím účtu a možnost vedení účtu zdarma při dosažení průměrného měsíčního zůstatku 250 tisíc korun, respektive 500 tisíc korun u konta Genius Active+. Pozitivní reakce zákazníků a větší snaha odbourat jakékoliv překážky otevření účtu, vedly GE Money Bank ke spuštění unikátní služby garance vrácení paušálního poplatku za vedení konta. Tu lze uplatnit, pokud se klient do šesti měsíců od založení účtu typu Genius Active rozhodne jej z jakýchkoli důvodů dále nevyužívat.

Velmi používaným nástrojem, jak snížit náklady na vedení konta, jsou odměny za platby kartou. Klientům, kteří používají platební kartu vydanou k některému z účtu typu Genius Active či Genius Business Active, připisuje banka za každý bezhotovostní nákup půl procenta z jeho hodnoty zpět na účet. V průměru tak klient měsíčně ušetří zhruba polovinu ceny účtu, při vyšších výdajích může mít účet zcela zdarma nebo i vydělat.

Milan Kříž,
tiskový mluvčí GE Money Bank

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5