Generálním ředitelem GE Money pro ČR a SR byl jmenován Peter Herbert

Novým generálním ředitelem skupiny GE Money pro Českou a Slovenskou republiku se stal Peter Herbert. S platností od dnešního dne bude odpovídat za všechny společnosti působící v obou zemích, tedy za GE Money, GE Money Bank, GE Money Multiservis a GE Money Auto.

Peter Herbert má za sebou přes 30 let mezinárodních zkušeností v bankovnictví, které strávil především ve skupině Barclays UK. Zde zastával mimo jiné pozici finančního ředitele bankovní divize Barclays UK, která zaměstnává přibližně 40 tisíc zaměstnanců. Předtím působil jako generální ředitel společnosti Barclaycard International, kde byl zodpovědný za růst společnosti na vydavatele více než šesti milionů karet mimo Spojené království. V Barclays Peter Herbert také zastával funkci ředitele pro strategii skupiny a působil v řadě pozic v korporátním a retailovém bankovnictví.

V poslední době byl zástupcem generálního ředitele skupiny National Bank of Kuwait, kde se podílel na růstu banky v regionu Blízkého východu a severní Afriky.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank