GE Money otevřela své první tři pobočky na Slovensku

GE Money slavnostně otevřela své první tři pobočky na území Slovenské republiky. Ta první, v Bratislavě, byla otevřena nejen za účasti nejvyššího vedení GE Money, ale pásku zde slavnostně přestřihl Pieter van Groos spolu s velvyslancem USA na Slovensku Rodolphem Valle. Další dvě pobočky byly otevřeny v Nitře a Komárně. GE Money zde bude nabízet především tolik žádané úvěrové produkty: Expres půjčku, kreditní kartu MoneyCard, Zpětný úvěr a Kapitálové životní pojištění. V průběhu roku 2007 bude otevřeno sedm dalších poboček, takže koncem roku 2007 bude klientům na Slovensku k dispozici deset poboček GE Money. Zvyšování dostupnosti produktů a služeb je součástí dlouhodobé strategie společnosti GE Money, která už v regionu střední a východní Evropy provozuje 562 obchodních míst.
„Otevřením sítě poboček na Slovensku chce GE Money nabídnout klientům to, co hledají - jednoduchý a rychlý přístup ke kvalitním finančním produktům. Do konce roku plánujeme otevřít deset poboček po celém Slovensku a v dalších letech budeme svou síť ještě rozšiřovat,“ řekl Pieter van Groos, generální ředitel GE Money Bank a Country Manager GE Money pro ČR a SR. „To vše je v souladu s naší dlouhodobou strategií a našimi hodnotami, jimiž jsou dostupnost, rychlost, jednoduchost a flexibilita,“ dodal.

GE Money na Slovensku dlouhodobě nabízí své splátkové a leasingové produkty v rozsáhlé síti obchodů a autobazarů. Na pobočkách budou moci klienti od profesionálních finančních poradců získat podrobné informace o všech produktech obou slovenských divizí společnosti - Auta a Splátkového prodeje.

Nabízeny zde budou tyto produkty:
· Expres půjčka - neúčelový spotřebitelský úvěr ve výši od 30 000 do 200 000 Sk
· MoneyCard - kreditní karta s bezúročným obdobím až 50 dní
· Zpětný úvěr - úvěr na nákup auta od 30 000 Sk až do výše 70 % hodnoty auta
· Kapitálové životní pojištění - životní, úrazové a invalidní pojištění
Do budoucna plánuje GE Money toto portfolio rozšířit o další produkty a služby.

„Slovenská ekonomika vykazuje v posledních letech mimořádnou dynamiku a GE Money se chce na tomto růstu podílet a přispět k němu svojí inovativností a mezinárodní zkušeností v oboru finančních služeb,“ řekl k tomu Pieter van Groos.

Slavnostního otevření první pobočky v Bratislavě se zúčastnil i primátor Andrej Ďurkovský a americký velvyslanec Rodolphe Valle. Ten jako pro Slovensko velmi pozitivní označil fakt, že tak silná mezinárodní společnost, jako je GE Money, projevila zájem o rozšíření svých aktivit na tamním trhu.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank