GE Money Bank uspěla v ocenění MasterCard Banka roku 2006

GE Money Bank dosáhla výborného výsledku v letošním 5. ročníku ocenění MasterCard Banka roku. Porota udělila GE Money Bank 2. místo v kategorii Nejdynamičtější banka roku 2006. V kategorii Nejdůvěryhodnější banka roku 2006, o které rozhodují hlasy veřejnosti, získala banka 3. místo. Úspěch podtrhuje nabídka hypoték „Akční hity“, která skončila na 2. místě v kategorii nejlepší hypotéka roku. Dosažený výsledek řadí GE Money Bank mezi banky s nejvyšším počtem získaných ocenění.

V konkurenci 17 bankovních domů, které se v tomto roce do ocenění přihlásily, se umístila GE Money Bank mezi nejlepšími, když bodovala ve třech kategoriích – Nejdynamičtější banka roku 2006, Nejdůvěryhodnější banka roku 2006 a Nejlepší hypotéka roku 2006.

„Zveřejněné výsledky nás velice potěšily. Druhé místo v kategorii Nejdynamičtější banka roku je ocenění za náš inovativní přístup, kdy se nám daří přicházet na trh se zásadními novinkami. Příkladem je nedávno uvedená konsolidace půjček, kterou jsme představili jako první velká banka,“ řekl Pieter van Groos, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Bank. "Velkým úspěchem je dosažený výsledek v rámci ocenění Nejdůvěryhodnější banka roku, o kterém rozhodují hlasy veřejnosti. Třetí místo dokládá spokojenost našich klientů s produkty a službami GE Money Bank,“ dodal Pieter van Groos.

GE Money Bank v letošním roce představila řadu novinek. Jako první a jediná zavedla možnost využívání eVýpisů (výpisů podepsaných elektronickým podpisem) pro všechny klienty, nabídla klientům možnost navýšení úvěrového rámce pomocí bankomatů a představila inovace v oblasti hypoték – HypoExpres se schválením do 3 hodin. Pro začínající podnikatele letos připravila snadno dostupný úvěr Universal Business. Tento úvěr lze získat již na základě jednoho daňového přiznání, u specifických profesí dokonce i začínající podnikatelé.

Odborná porota také ocenila parametry nabídky hypoték „Akční hity“, udělením 2. místa v ocenění Hypotéka roku 2006. V rámci jarní nabídky měli klienti GE Money Bank garantovanou úrokovou sazbu 2,59 % p.a. pro hypotéky až do výše tří milionů korun. Na sklonku léta banka přišla s inovací této nabídky a pod názvem HypoExpres umožnila klientům schválení výše hypotéky do 3 hodin a garantování sazby 3,99 % pro všechny klienty na 5 let a v neomezené výši. Nabídkou „Akční hity“ GE Money Bank zvýšila dostupnost hypoték na českém trhu.

Prestižní ocenění MasterCard Banka roku poskytuje cenné informace nejen odborníkům v oblasti financí, ale především široké veřejnosti. O vítězích v osmi kategoriích rozhoduje odborná porota. V porotě hlasují nejen odborníci na bankovnictví, ale také zástupci médií, státní správy, politické a akademické sféry, analytici a zástupci předních korporací v České republice. Kromě samotných bank hodnotí také nejrůznější bankovní produkty a služby.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank>