GE Money Bank umožnila klientům aktivaci internetových transakcí pro debetní karty

GE Money Bank vyšla vstříc žádosti klientů a k 1. 7. 2009 umožnila realizovat internetové platby také prostřednictvím klasické embosované debetní karty. Standardně je tato služba vypnuta a držitelé karet MasterCard Standard, MasterCard Gold, MasterCard Business a MasterCard Business Premium si ji mohou aktivovat prostřednictvím Zákaznického servisu na tel. čísle 224 443 636.

Držitelé embosovaných debetních karet si tak mohou vybírat mezi dosavadní separátní kartou MasterCard Internet nebo nově aktivací této služby na klasické embosované debetní kartě. V případě elektronické karty Maestro mohou klienti pro platby internetových transakcí nadále využívat pouze kartu MasterCard Internet. Při platbě na internetu je v obou případech vyžadováno číslo karty, expirační doba a kód pro platby na internetu CVC (u standardní debetní karty poslední tři číslice z řady uvedené na zadní straně na podpisovém pruhu). Během letošního roku plánuje GE Money Bank umožnění aktivace či deaktivace internetových plateb i prostřednictvím internetového bankovnictví.

Milan Kříž,
tiskový mluvčí GE Money Bank