GE Money Bank otevřela v Brně novou pobočku v České ulici

29. 3. 2010
MONETA Money Bank

GE Money Bank otevřela v moravské metropoli již jedenáctou pobočku. Klienti ji najdou v ulici Česká 7. Pobočka byla postavena v moderním multifunkčním designu od renomované designérské společnosti IDEO a otevřena bude každý všední den od 10:00 do 18:00. Rychlost odbavení klientů zvýší mimo jiné samoobslužná zóna pro vyřízení základních požadavků. Pobočka GE Money Bank v České ulici nabízí klientům také bankomat, který je přístupný 24 hodin denně.

„V současnosti očekáváme, že lidé v Brně budou projevovat největší zájem o sjednání Expres půjčky, na kterou se do 31. května vztahuje akční nabídka. Klienti, kteří si v tomto období zažádají o Expres půjčku od GE Money Bank, získají tento úvěr bez poplatků za vyřízení a následné vedení úvěrového účtu. Zájemci tak mohou ušetřit na poplatcích až 11 500 korun*,“ říká vedoucí obchodního místa GE Money Bank Petr Cymbál.

V oblasti spořicích a investičních produktů GE Money Bank nedávno představila nové investiční životní pojištění, které nabízí ve spolupráci s ING. Tento druh pojištění kombinuje zabezpečení pro případ smrti a možnost investování v rámci tří finančních fondů. Základní sazba pro investici začíná již na 300 korunách měsíčně. Struktura tohoto pojištění byla připravena na míru klientům tak, aby se produkt dokázal přizpůsobit měnícím se potřebám v průběhu trvání pojištění a zajistil finanční stabilitu rodinného příjmu i v případě neočekávaných událostí.

Interiérový design pobočky v ulici Česká navrhla společnost IDEO, která je na trhu jedničkou ve svém oboru. Uspořádání místnosti, materiály, použité barvy i doplňkové služby, to vše reaguje na potřeby současných zákazníků. Na pobočce klientům navíc ušetří čas samoobslužná zóna, která jim umožní rychle vyřídit základní požadavky a bankovní operace.

Klienti GE Money Bank mohou v České republice využít široké sítě 227 obchodních míst a 626 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby jsou k dispozici na internetových stránkách banky www.gemoney.cz.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5