GE Money Bank otevřela novou pobočku v brněnském Campusu

GE Money Bank otevřela nové obchodní místo v brněnském obchodním centru Campus. Klienti ho naleznou na adrese Netroufalky 770/16. Pobočka (tel.: 547 427 731) byla postavena v moderním, multifunkčním designu od renomované designérské společnosti IDEO a otevřena bude každý všední den od 10:00 do 18:00 a v sobotu od 10:00 do 15:00. Rychlost odbavení klientů zvýší mimo jiné samoobslužná zóna pro vyřízení základních požadavků. Na tomto bezbariérovém obchodním místě se nachází také bankomat, který je přístupný 24 hodin denně.

„Klienti v Brně dlouhodobě projevují největší zájem o produkty z oblasti spoření a spotřebitelských půjček. V současné době probíhá akční nabídka, kdy si klienti mohou zřídit Expres půjčku od GE Money Bank bez poplatku za sjednání. Vše mají navíc vyřízeno během několika okamžiků a finanční částka v maximální výši až 600 000 korun je jim na účet připsána za 5 minut od podpisu smlouvy,“ říká vedoucí obchodního místa GE Money Bank Lucie Varmužová.

V oblasti spořicích a investičních produktů GE Money Bank nedávno představila ve spolupráci s ING nové investiční životní pojištění, které kombinuje zabezpečení pro případ smrti a možnost investování v rámci tří finančních fondů, a to již od 300 korun měsíčně. Struktura tohoto pojištění byla připravena na míru klientům tak, aby se produkt dokázal přizpůsobit měnícím se potřebám v průběhu trvání pojištění a zajistil finanční stabilitu rodinného příjmu v případě neočekávaných událostí.

Interiérový design pobočky v brněnském Campusu navrhla společnost IDEO, která je na trhu jedničkou ve svém oboru. Uspořádání místnosti, materiály, použité barvy i doplňkové služby, to vše reaguje na potřeby současných zákazníků. Na pobočce klientům navíc ušetří čas samoobslužná zóna, která jim umožní rychle vyřídit základní požadavky a bankovní operace.

Klienti GE Money Bank mohou v České republice využít široké sítě 224 obchodních míst a 624 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby jsou k dispozici na internetových stránkách banky www.gemoney.cz.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank