GE Money Bank otevírá novou pobočku v Olomouci

GE Money Bank v pátek 18. října otevřela novou pobočku v centru Olomouce. Obchodní místo v ulici Polská 1 vzniklo v moderním, multifunkčním designu od renomované designérské společnosti IDEO a bude otevřeno od pondělí do pátku mezi 9:00 a 19:00, o sobotách a nedělích pak v době od 10:00 do 18:00. Rychlost odbavení klientů zvýší mimo jiné samoobslužná zóna pro vyřízení základních požadavků. Na tomto bezbariérovém obchodním místě se nachází také bankomat, který je přístupný 24 hodin denně.

„Klienti v Olomouci projevují stále větší zájem o naše produkty bez poplatků. Například účet Genius Gratis, který má bezkonkurenčně nejširší nabídku služeb zdarma na trhu, využívá v celém Česku již 200 000 zákazníků a jejich počet stále stoupá. Účet bez poplatků teď mohou zájemci získat i na naší nové pobočce v Olomouci,“ říká vedoucí obchodního místa GE Money Bank Veronika Malá.

Majitelé účtu Genius Gratis získají zdarma celkem 12 služeb včetně vedení účtu a všech běžných operací spojených se správou osobních financí. Takovou nabídku nemá žádná jiná banka v České republice. Klienti mohou naplno využívat zázemí silné banky s třetí největší pobočkovou sítí a vůbec nejširší nabídku platebních inovací v Česku. Využívání všech moderních platebních metod včetně NFC platební karty v mobilu i platebních nálepek je zdarma.

Pobočku navrhli světové designéři
Interiérový design nové olomoucké pobočky navrhla společnost IDEO, která je na trhu jedničkou ve svém oboru. Uspořádání místnosti, materiály, použité barvy i doplňkové služby, to vše reaguje na potřeby současných zákazníků. Na pobočce klientům navíc ušetří čas samoobslužná zóna, která jim umožní rychle vyřídit základní požadavky a bankovní operace.

Klienti GE Money Bank mohou v České republice využít široké sítě 252 obchodních míst a 707 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby jsou k dispozici na internetových stránkách banky www.gemoney.cz.

Pavel Zúbek,
tiskový mluvčí GE Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Pavel Zúbek, mobil: +420 725 420 107, tel.: +420 224 442 120, e-mail: pavel.zubek@ge.com