GE Money Bank opět snížila úrokovou sazbu u hypoték a nabízí úrok ve výši 2,69 % p.a.

2. 5. 2005
MONETA Money Bank

GE Money Bank s platností od 4. května snížila úrokovou sazbu u hypotéky Premium s jednoletou fixací. Sazba poklesla z 2,99 % o 0,3 procentního bodu na 2,69 %. Tato úroková sazba je na nejnižší úrovni českého trhu. Sazbu v této výši GE Money Bank garantuje všem žadatelům, kteří splní podmínky scoringu.

"Tímto snížením sazeb se úrokové sazby hypoték GE Money Bank dostaly na nejnižší úroveň trhu,"
řekl manažer hypoték GE Money Bank Stanislav Rokos. "Veškeré úrokové sazby, které GE Money Bank nabízí, jsou garantovány podle typu hypotéky, výše úvěru a fixace úrokové sazby a to všem klientům, kteří splní podmínky scoringu. Stejné podmínky garantuje i při koupi, výstavbě či rekonstrukci rekreačních domů, chalup a družstevních bytů," dodal.

Úrokové sazby u hypotečních úvěrů platné od 4. května 2005

Fixní perioda Úroková sazba
1letá 2,69 % p.a.*
3letá 3,99 % p.a.*
5letá 4,29 % p.a.*
*Garantovaná sazba pro produkt Premium (ostatní sazby jsou garantovány podle typu produktu, výše úvěru a fixní periody)

GE Money Bank navíc jako první banka na českém trhu umožňuje klientům získat schválení hypotéky ještě před výběrem nemovitosti. Prostřednictvím Hypotéky naopak klient předem získá neodvolatelnou záruku výše a podmínek úvěru a s hypotékou "v kapse" si může až devět měsíců vybírat nemovitost podle svých představ. Jde o další zásadní inovaci, která klientům GE Money Bank umožňuje snazší získání vysněného bydlení.

GE Money Bank umožňuje klientům zafixovat si úrokové sazby na jeden rok, tři roky a pět let (kromě 1leté fixace u produktu Optimum), okamžitě znát konečnou cenu a velmi snadno si vybrat hypotéku, která odpovídá jejich potřebám. GE Money Bank jako první z bank na českém trhu přistupuje ke všem klientům zcela transparentně při stanovení všech hypotečních úrokových sazeb.

Eva Chaloupková,
manažerka komunikace GE Money Bank

Jedna apka,
celá banka

S mobilní aplikací Smart Banka máte celou banku v kapse. Obsahuje přes 200 funkcí, 41 produktů a najdete v ní všechny výhodné nabídky. I proto je nejoceňovanější bankovní apkou na trhu.
logo - Moneta

Smart Banka je nejoceňovanější aplikací klienty i odbornou veřejností a je k dispozici na všech zařízeních iOS nebo Android.

ocenění Zlatá koruna - novinka roku 2023 hodnocení klienty 4,8/5