GE Money Bank oficiálním partnerem Českého olympijského týmu

Společnost GE Money Bank se stala oficiálním partnerem Českého olympijského týmu pro Hry XXIX. olympiády, které se uskuteční za 150 dní v čínském Pekingu. Kromě finanční podpory olympijského týmu nabídne GE Money Bank reprezentačním sportovcům bezplatné užívání exkluzivního účtu "Genius Active pro české olympioniky". Prostřednictvím soutěží umožní banka klientům také vyhrát týdenní zájezd na Olympijské hry pořádané letos v srpnu.

"Pokud srovnáte hodnoty Olympijských her a Českého olympijského týmu s hodnotami, které symbolizují společnost GE Money Bank, je na první pohled patrné, proč jsme se rozhodli partnerství uzavřít," říká Ian Forrest, ředitel marketingu GE Money Bank. "Olympiáda a Český olympijský tým reprezentují touhu po mimořádných výkonech, lidského ducha, čestnost a fair play. Naše banka zastává podobné hodnoty, které se odráží v ochotě a přístupu zaměstnanců GE Money Bank, v důvěře klientů a v naší schopnosti pomoci klientům dosáhnoutjejich finančních cílů a každodenních finančních potřeb," dodává Ian Forrest.

"Jsme rádi, že se nám podařilo získat za partnera Českého olympijského týmu právě GE Money Bank, která celosvětově podporuje olympijské hnutí. Věřím, že její mezinárodní zkušenosti budou i pro český tým významným přínosem," sdělil Milan Jirásek, předseda Českého olympijského výboru.

Své sponzorské aktivity zahájí GE Money Bank u příležitosti Letních olympijských her v Pekingu v roce 2008. Partnerství však bylo uzavřeno i pro Zimní olympijské hry ve Vancouveru v roce 2010, a také na Letní olympijské hry v Londýně v roce 2012.

"Jsme bankou s globální působností, a proto chceme, aby špičky českého sportu mohly využívat těch nejlepších finančních služeb po celém světě, ať už na olympiádě v Pekingu nebo na dalších sportovních kláních," řekl Roman Frkous, ředitel komunikace GE Money Bank. Členové olympijského týmu tak získají exkluzivní olympijský účet "Genius Active pro české olympioniky" s bezplatnými transakcemi, nadstandardním úročením spořícího účtu a termínovaného vkladu a s mezinárodní platební kartou.

Společnost General Electric (GE) je celosvětovým partnerem olympijských her od roku 2005. Trvale přispívá k rozvoji zázemí OH v mnoha oblastech - od stavby sportovních areálů, až po budování městské infrastruktury. Pro letošní Olympijské hry konané v Čínské lidové republice již GE navrhla a pomohla uskutečnit na 335 projektů v oblastech dopravy, bezpečnosti, energie, vodohospodářství, zdravotnictví a osvětlovacích systémů.

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank