GE Money Bank odmění klienty za řádné splácení, každý měsíc jim vrátí až 500 Kč

Klienti, kteří si pořídí Expres půjčku nebo Konsolidaci půjček od GE Money Bank, získají každý měsíc peníze zpět. Stačí, když budou řádně splácet, a banka jim zašle až 500 Kč z každé splátky zpátky na účet. Zájem o úvěry v posledních měsících výrazně roste, jen u GE Money Bank se objem nově poskytnutých půjček ve druhém čtvrtletí zvýšil o 18 %.

„Jako dvojka na trhu vidíme, že se trh po krizi znovu zvedá. Ve druhém čtvrtletí jsme oproti prvnímu kvartálu uzavřeli úvěry v objemu o 700 milionů korun vyšším. Celkově jsme jich poskytli ve druhém čtvrtletí za 4,6 mld. korun,“ říká Iva Štylerová, ředitelka retailových produktů GE Money Bank. „Abychom rostoucí zájem ještě podpořili, nově klientům za řádné splácení vrátíme až 500 Kč každý měsíc. Na trhu jsou bonusy běžné, ale klienti je získají až na konci splácení. GE Money Bank jako jediná odmění klienty po každé splátce,“ dodává Iva Štylerová.

Výše odměn podle výše půjčky

Výše odměny záleží na výši uzavřeného úvěru. V případě půjčky do 99 999 Kč je bonus 100 Kč. Pro klienty, kteří uzavřou úvěr ve výši od 100 000 Kč do 199 999 Kč, je připravena pravidelná odměna ve výši 300 Kč. Klienti s úvěrem vyšším než 200 000 Kč pak budou odměňováni částkou 500 Kč. Čím déle půjčku u banky mají, tím více na odměnách získají. Odměny obdrží pravidelně každý měsíc na svůj běžný účet.

Na pravidelnou měsíční odměnu budou mít nárok všichni noví i stávající klienti, kteří uzavřou smlouvu o půjčce Expres nebo Expres Plus, Konsolidaci nebo Konsolidaci Plus až do 31. 12. 2015. Klienti tak mohou na odměnách v průběhu splácení získat i desítky tisíc korun. K získání odměny stačí, aby klienti úvěr řádně spláceli. Již vyplacené bonusy od GE Money Bank navíc klientovi zůstávají i v případě, že půjčku následně předčasně splatí nebo poruší podmínky řádného splácení. V případě, že dojde k mírnému porušení podmínek (klient se nezpozdí se splátkou déle než 30 dní), začne GE Money Bank po roce klientovi měsíční odměny znovu vyplácet. Taková nabídka je na trhu unikátní.

Kocour vyrazí na hokej

Novinku podpoří GE Money Bank rozsáhlou marketingovou kampaní včetně nového kocouřího spotu. „Páníček si za bonusy k úvěru tentokrát koupí vstupenky na hokej a vezme s sebou na stadion i svého milovaného kocoura,“ říká ředitelka marketingové komunikace GE Money Bank Miroslava Misíková. „Kocoura návštěva hokejového utkání samozřejmě moc nepotěší,“ prozrazuje Miroslava Misíková obsah nového spotu. Ten se bude vysílat na televizních kanálech skupin Nova, Prima a AT média, bude k vidění také online na serverech Seznam.cz, Youtube.com a v kinech Cinestar. Spot vytvořila agentura Labstore a poběží od 14. září do 20. prosince. Zároveň také proběhne velká regionální kampaň. Promotéři v kocouřích kostýmech a hokejovém dresu od září do prosince postupně navštíví všechny regiony ČR.

Půjčky za 1,4 mld. Kč každý měsíc

GE Money Bank je s 22 % podílem na trhu dlouhodobě druhým největším poskytovatelem spotřebitelských úvěrů v ČR. Za prvních osm měsíců letošního roku poskytla úvěry za 11,4 mld. korun, tedy okolo 1,4 mld. Kč měsíčně. Objem nových úvěrů od začátku postupně roste. Největší část nově poskytnutých úvěrů tvoří Konsolidace půjček (62 %). Zbylých 38 % je podíl uzavřených Expres půjček.

GE Money Bank představila zcela novou kategorii půjček

Banka jako lídr na trhu v oblasti spotřebitelských úvěrů trvale nastavuje nové trendy. V letošním roce se GE Money Bank pustila hned do několika inovací. Banka jako první na trhu začala nabízet revolvingový spotřebitelský úvěr Expres Plus se schválenou rezervou a s možností opakovaného čerpání. Novinkou je také možnost zažádat o půjčku online, kterou banka schválí do 30 vteřin. Poté jen stačí podepsat smlouvu na pobočce. Banka také výrazně usnadňuje přístup k malým půjčkám. Do 50 000 Kč stačí k žádosti dva doklady totožnosti.

Expres půjčka

Zájemci o Expres půjčku si mohou půjčit 20 000 až 800 000 Kč, online mohou zažádat až o 500 000 Kč. Peníze mají k dispozici na běžném účtu do 5 minut od sjednání smlouvy. Dobu splácení je možné standardně rozvrhnout v délce 24 až 120 měsíců, v závislosti na výši úvěru, finanční situaci a preferencích. Pro případ plné pracovní neschopnosti, ztráty zaměstnání nebo invalidity III. stupně si mohou klienti uzavřít výhodné pojištění.

Splácení Expres půjčky probíhá pravidelně přímo z běžného účtu vedeného u GE Money Bank. Výše splátky je neměnná po celou dobu splácení. Datum splátky si můžou klienti stanovit sami a v průběhu splácení jej můžou i změnit. Půjčku lze kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně.

Milada Franek,

tisková mluvčí GE Money Bank

V případě zájmu o další informace kontaktujte, prosím:

Milada Franek, mobil: +420 606 661 304, tel.: +420 224 446 011, e-mail: milada.franek@ge.com

Lucie Policarová, mobil +420 724 557 221, tel: +420 224 442 389, e-mail: lucie.policarova@ge.com

nebo Servis pro media na www.gemoney.cz.