GE Money Bank od 20. února nabízí Půjčky v akci s nízkou měsíční splátkou

Od 20. února přichází GE Money Bank se speciální nabídkou Expres půjček. V rámci nabídky „Půjčky v akci“ mohou klienti získat půjčky ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc Kč s nízkou garantovanou splátkou. Půjčku přitom klienti mohou získat snadno a rychle již během několika minut. Nabídka GE Money Bank platí až do konce května tohoto roku.

„Nabídky Půjček v akci proběhly již v loňském roce a klienti na ně reagovali velmi pozitivně. Právě tato nabídka se projevila v rekordních výsledcích Expres půjček v roce 2005. Proto jsme se rozhodli nabídku zopakovat a podpořit ji ještě motivem rychlosti, jako hlavního atributu, který Expres půjčku od GE Money Bank odlišuje oproti ostatní konkurenci,“ řekla Veronika Karlišová, manažerka spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.

Nabídka „Půjčky v akci“
· Expres půjčka ve výši 50 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 999 Kč
· Expres půjčka ve výši 70 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1399 Kč
· Expres půjčka ve výši 90 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1799 Kč

„Kromě nízkých měsíčních splátek je důležitým parametrem především snadnost a rychlost, s níž lze Expres půjčku získat,“ dodala Veronika Karlišová. O půjčku lze požádat nejen na více než dvou stovkách poboček, ale i telefonicky na čísle 844 844 844, na internetové stránce www.exprespujcka.cz a také prostřednictvím unikátní služby Infolimit na téměř čtyřech stovkách bankomatů GE Money Bank.

Expres půjčka je neúčelový úvěr, takže je jen na klientovi, na co peníze použije. U Expres půjčky nevyžaduje GE Money Bank žádné ručení a klient si může sám stanovit výši splátek dle svých momentálních preferencí. O poskytnutí úvěru rozhodne banka na počkání - průměrně do 2 minut, do dalších 5 minut již má klient peníze na účtu.

V roce 2005 potvrdila Expres půjčka pozici jednoho z nejpopulárnějších spotřebitelských úvěrů na trhu. GE Money Bank poskytla v loňském roce 192 tisíc Expres půjček v celkové hodnotě 10,9 miliardy korun (téměř čtvrtinový meziroční růst). Na vysokém zájmu o Expres půjčky se podílela především nabídka Půjčka v akci - v měsících, kdy probíhala, byl zájem o Expres půjčky asi o 30 % vyšší, než je celoroční průměr.

* * *

Prostřednictvím Expres půjčky si mohou klienti půjčit 30 až 200 tisíc Kč. Dobu splatnosti si mohou zvolit podle svých požadavků v délce 24, 30, 40, 50, 60 a 72 měsíců. Klienti čerpající Expres půjčku si mohou sjednat pojištění schopnosti splácet. Klient je přitom pojištěn od data čerpání úvěru až do jeho splacení.

Klientům, kteří již Expres splácí, nabízí banka možnost doplnit svůj úvěr do původní výše - mohou si půjčit částku, kterou již splatili a platit stále jednu splátku, na kterou byli zvyklí.

RPSN nabídky Půjčky v akci činí 14,03 % u úvěru ve výši 50 tisíc Kč a 14,05 % u úvěrů ve výči 70 tisíc Kč a 90 tisíc Kč.

Eva Chaloupková,
tisková mluvčí GE Money Bank