GE Money Bank nabízí nejvyšší úročení termínovaných vkladů na trhu

Až 4% zhodnocení termínovaných vkladů nabízí GE Money Bank. V porovnání s ostatními hlavními bankami se v současnosti jedná o nejvyšší úročení v ČR. Banka zároveň zvyšuje transparentnost a sjednocuje u dvouletých a tříletých termínovaných vkladů sazby. Dosahují tak 3,7 %, respektive 4,0 % p.a. Výhodnější podmínky čekají i na zájemce o Účet pravidelného spoření. Klienti, kteří si tento produkt nyní založí, mohou počítat s úročením ve výši 3,60 % p.a.

„Nabízíme klientům možnost zcela bezpečného uložení peněz s vysokým výnosem. V případě tříletého termínovaného vkladu lze dosáhnout i 12% zhodnocení vložených prostředků, a to jako celkové zhodnocení za celé tři roky,“
říká Jiří Kresl, manažer depozit GE Money Bank. „O výhodnosti termínovaných vkladů GE Money Bank se klienti mohou přesvědčit na www.gemoney.cz , kde je umístěno porovnání s aktuální nabídkou konkurenčních bank,“ dodává Jiří Kresl.

Dobu trvání termínovaného vkladu si volí klient GE Money Bank podle své potřeby od jednoho týdne až do tří let. Všechny operace vyjma předčasného výběru jsou zdarma. Výše úrokové sazby záleží na velikosti uložené částky a době, na kterou je uložena (splatnost). Termínované vklady nabízí GE Money Bank jak fyzickým osobám nepodnikatelům, tak i podnikatelům a právnickým osobám. Klienti GE Money Bank také mohou využít nabídky termínovaných vkladů v cizích měnách (USD a EUR).

Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank