GE Money Auto rozhýbá trh s víkendovými pobyty

V nabídce má nyní zájezdy do 200 ****hvězdičkových hotelů ve 12 zemích Evropy

GE Money Auto rozšiřuje nabídku víkendových zájezdů tuzemských cestovních kanceláří. Všichni klienti GE Money Auto, kteří použijí pro financování nákupu auta úvěr autoCREDIT VÍKEND, získají totiž hotelový poukaz na víkendový pobyt dle vlastního výběru. Klienti mohou vybírat z více než 200 čtyřhvězdičkových hotelů v České republice a dalších 11 zemích Evropy. Poukaz v sobě zahrnuje 2 noci se snídaní pro dvě osoby zdarma a poukaz na hotelové služby. Nabídka GE Money Auto platí při uzavření smlouvy v období od 1. dubna do 31. května 2010.

„Jarní měsíce patří v prodeji aut tradičně k těm nejsilnějším. GE Money Auto vychází zájemcům o koupi vozu vstříc a při financování auta úvěrem autoCREDIT VÍKEND přidá každému poukaz na víkendový pobyt dle vlastního výběru,“
říká Milan Beutl, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Auto. „Věříme, že nabídka víkendových pobytů zájemce o koupi auta osloví, neboť je to pro ně skvělá příležitost, jak nově koupené auto ihned vyzkoušet a vydat se s ním na výlet,“ dodává Milan Beutl.

Hotelový poukaz mohou klienti GE Money Auto uplatnit v jakémkoliv z 200 vybraných hotelů v České republice, Slovensku, Polsku, Maďarsku, Rakousku, Německu, Nizozemí, Švýcarsku, Francii, Itálii, Slovinsku nebo Chorvatsku. Kompletní seznam ubytovacích zařízení je k dispozici na www.gemoney.cz/autocredit-vikend. Termín pobytu volí klient, platnost poukazu je do 23. prosince 2011.

Hotelový poukaz zahrnuje:
  • ZDARMA ubytování na 2 noci se snídaní, pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji
  • NAVÍC poukázku na restaurační anebo jiné hotelové služby v hodnotě 44 EUR
Úvěr autoCREDIT, který lze využít na financování nových či ojetých automobilů je nejoblíbenějším úvěrovým produktem pro pořízení vozu v ČR. Uzavření smlouvy s GE Money Auto zabere maximálně 30 minut, vše lze vyřídit přímo u prodejce vozidla a k podepsání smlouvy stačí pouze dva doklady.

Hlavní výhody financování s úvěrem autoCREDIT:
  • u ojetých vozů do 150 000 Kč není nutné uzavřít havarijní pojištění
  • žádost vyřídíme na počkání přímo u prodejce vozidla
  • vozidlo se stává majetkem kupujícího
  • úvěr je poskytován až na 12 let staré vozy
  • 1. splátka je splatná až po 30 dnech od převzetí vozidla
  • garance neměnné výše měsíčních splátek
  • výhodné povinné i havarijní pojištění je možné zahrnout do měsíčních splátek
Markéta Dvořáčková,
tisková mluvčí GE Money Bank